Kenellekään ei varmasti ole jäänyt epäselväksi, että viime viikonloppuna täällä on käyty Häämessuilla. Tässä vaiheessa siis lienee aiheellista kertoa messujen ostossaldo. Ostin elämäni ensimmäiset häälehdet: 2 kpl Mennään naimisiin ja 3 kpl HÄÄT-lehteä! *kih* Niistä ei sen enempää vielä, en ole pikaista ja pinnallista selailua pidemmälle päässyt. Mutta sitten Se Todellinen Ostos:

Hääkoruni!

 

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

1270686.jpg

 

1270684.jpg

 

Luonnossa korut näyttävät mielestäni vielä öpaut tuhat kertaa kauniimmilta: herkkää säihkettä, yksinkertaista kauneutta, eleganttia herkkyyttä. Setissä mukana kaulakoru ja rannekoru sekä hippusen erilaiset mutta erittäin hyvin yhteen sointuvat korvakorut.

 

Ante pelkäsi, että olen ostanut hervottomat suuret  bling bling -korut. Käytän arkena aika paljon koruja, joista (suurin) osa menee Anten mielestä aivan överiksi. Omasta mielestäni koruni ovat hienoja ja tasapainossa (esim. jos on iso rannekoru (kuten tänään minulla on violetti 5cm korkea muovirannerengas) niin muut korut saavat olla huomaamattomia (tänään kultaiset nappikorvikset ja kaksi kultaista sormusta)). Itse olen kääntynyt sen vakaumuksen kannattajaksi, että Ante ei vain ymmärrä näitä "nykymuotivirtauksia". *naur* Pääasia tässä hääkorujutussa kumminkin on se, että Ante huokaisi helpotuksesta ja lausahti liiankin helpottuneen kuuloisena että "Nehän on oikeasti todella kauniit!" =oD

 

Nämä ovat käsintehdyt ja uniikit by Kokopelli Design. Erityiskiitos myös loistavalle myyjälle (muistaakseni Anna-Maria), joka myös iltapuhteenaan lyhensi rannekorun itselleni sopivaksi! Kiitos ihanista ja häälookini kruunaavista koruista!