Oijoijoi! Toivoa on vielä, ehkäpä karkauspäivänä minun ei tarvitsekaan itse rueta kosimaan. Sunnuntaina nimittäin Ante (jotain muuta jutellessamme) heitti ilmaan ehdotuksen, että voisihan sitä yrittää askarrella kutsukorttimalleja. (!!!) Pidin silloin pääni "coolina" eli vastasin vain "Niin, olishan se mukava" vaikka mieleni teki hyppiä tasajalkaa innosta. Eilen sitten ehdotin, että voisimme töiden jälkeen käydä yhdessä (huom. vain yhdessä, Ante inhoaa kaikkea shoppailua, joten tiesin mitä painottaa *wirn*) askartelukaupassa katselemassa korttipohjia ym. Ante oli vieläkin myönteisellä mielellä, joten suunnattiin Häämessuilla bongaamaani Paprukseen, josta löytyy varmaan kaikkea mitä hääaskarteluihin voi suinkin kuvitella tarvitsevansa. Heiltä löytyi myös kutsukorttimalleja korillinen ja sieltä mekin inspiraatiomma saimme! Tässä kuvakertomus mietteistämme:

Näihin pystymallisiin korttipohjiin ihastuimme ensimmäisenä (Ante varsinkin):

1325191.jpg

Itse pidin myös kuviopohjista, harmi vain niitä ei ollut pystymallisina:

1325194.jpg

Koristeiksi valitsimme hopeisia ääriviivatarroja (Ante suostui perhosiin, koska "ne nyt merkkaa sulle jotain" *hih*) helppouden vuoksi:

1325195.jpg

Ja tällaiseen yhdistelmään päädyimme yhteisymmärryksessä (tosin tasaisella korttipohjalla eikä kuvioidulla kuten kuvassa, ja pohja ei olisi noin leveä vaan kapeampi kuten yläkuvan pohjat):

1325196.jpg

Ainoa miinus ylläolevassa oli kummankin mielestä se, että turkoosille pohjalle liimattu ääriviivaperhonen vaikutti hieman "irralliselta" värinsä vuoksi. Tätä pohtiessani keksin malliin pienen muokkauksen, jolla kutsukortista saisi todellisen kokonaisuuden:

1325199.jpg

Eli siis korttipohja sekä perhonen olisivat samanväriset ja vain silkkinauha eriväriä. Koska ostimme vain vaaleanlilaa silkkinauhaa, on kuvan malli toteutettu niin että pohja ja perhonen ovat vaaleanturkooseja. Tämä onnistuisi myös toki toisinkin päin: Korttipohja ja perhonen voisivat olla liiloja (samaa sävyä kuin ensimmäisen mallin korttipohja) ja silkkinauha voisi olla vaaleanturkoosi.

Vai mitä mieltä olet?

Itse olen erittäin tyytyväinen tekemäämme malliin ja Antekin vaikutti vilpittömän innostuneelta. Ja mikä ihaninta: Kortti oli todella helppo ja nopea tehdä! Pidän ajatuksesta, että kutsut ovat itseaskarrellut. Mutta tiedän myös että mallin tulee olla helppo, etten menetä hermojani nyprätessä! *hih* Minussa on nimittäin hieman perfektionistin vikaa, joten helppous on tässä valttia. Nyt enää mietityttää nuo värit, että kumminpäin olisi parempi.

Olisihan noita muitakin ihania malleja ollut Papruksessakin puhumattakaan netin aarteista, mutta kun ollaan yksi mielestämme hyvä malli löydetty, on hyvä unohtaa kaikki muut. Olen nimittäin sellainen jahkaaja, että jos katselisimme vielä lisää malleja, en saisi ikinä päätettyä mieleistäni kutsukorttia! *hih*