Ollaan Anten kanssa mietitty, että missä ne mahdolliset häät sitten joskus pidettäisiin. Ongelmana se, että Ante ja suurinosa hänen sukuaan asuu täällä Tampereen tuntumassa, kun taas minun juuret ja sukulaiset on akselilta Pohjois-Savo / Karjala. Omakin Mummoni on jo niin vanha, ettei kovin kauas edes pysty matkustamaan. Eikä minusta muutenkaan olisi reilua, että vain toisen suku joutuisi venymään ja reissaamaan kauas. Joten ollaan päädytty, että jokin välimaasto pitäisi löytää, ja kas kas, mitä höyrähtänyt morsmaikku onkaan löytänyt. Liki puolivälissä sukujamme löytyi pikkuinen aarre, nimeltänsä Hankasalmi!

Olen itse pienen kylän tyttö, joten tällaiset maaseudulliset häät voisivat hyvinkin olla mieleiseni. Lisäksi Hankasalmen kirkosta tulee mieleeni oma kotikyläni kirkko.

Hankasalmen kirkko:

hankasalmiiso.jpg

(kuva täältä)

Lisäksi (ainakin tällä hetkellä) olen viehtynyt ajatuksesta, että hääjuhlat olisivat jossain maalaiskartanossa tai vastaavassa, ja tässähän voisi kenties olla tähän sopiva miljöö: Ranta-Keurula. Heiltä saisi tilat ja tarjoilut, sekä myös ainakin osalle vieraista majoitustakin.

Ranta-Keurulan maisemia:

Olisiko sinulla hyvää ehdotusta hääpaikaksi tai kirkoksi Keski-Suomesta?