Olen jo useammat vuoden kärsinyt kroonisesta perhosihastuksesta; Kaikki perhoskorut ja koristeet saavat sydämeni pamppailemaan ja ihastuksen huokaukset kumpuilemaan huuliltani. Tämä innostus näkyy hyvin myös käyttämissäni koruissa - tosin omasta mielestäni se saisi näkyä vieläkin selvemmin!

Ante on minua kiusoitellut kyseisestä ihastuksesta jo kauan (eikä loppua näy), eikä hän voi ymmärtää minkä takia kyseiset "ötökät" mieltäni niin kiihottavat. (Enkä syytä tiedä kyllä itsekään, mutta otan annetun innostuksen ilolla vastaan.) Kyseisestä vastahakoisuudesta johtuen en tiedä uskallanko edes ehdottaa Antelle keksimääni hääteemaa (you guessed it):

PERHOSET!

Sellaisena pienenä herkkänä lisänä ja yksityiskohtana, ei mitenkään överisti ja kaikkialla.

Tällaiset pikkuihastukset olisivat mielestäni oiva lisä pöytäkoristeluun:

somisteperhonenlila.jpg

Lisäksi löysin aivan hurmaavan perhostiaran, joka kruunaisi päiväni, saisi minut tuntemaan itseni todelliseksi keijukaismorsiameksi! Valitettavasti en löytänyt enää samaa kuvaa uudestaan netin uumenista, tässä siis eräs toinen tiara perhosineen:

1268434.jpg

Se minun löytämäni alkuperäinen tiara on herkempi ja hennompi,

yksinkertaisempi ja elegantimpi.

 

Edit 6.5. klo 8:14

Sittenkin onnistuin saamaan alkuperäisen perhostiaraihastukseni kuvan sellaiseen muotoon, että se täälläkin näkyy. Tässä tämä kauneus siis on:

1270502.jpg