Taisin olla hieman höprähtänyt, kun alkuun luulin että perhoset olisivat jotenkin originelli hääteema. Nyt on käynyt ilmi lehdistä ja netin syövereistä, ettei tämä suinkaan ole totta. Mutta eipähän se tärkeintä minulle olekaan olla uniikki, kunhan on omannäköistä. Ja on kyllä kiva saada vinkkejä ja nähdä muiden toteuttamana tätä ideaa. Tässä eräitä esimerkkejä, mitä löysin googlettamalla mielikuvituksekkaasti "butterfly wedding". Tulokset olivat hyvinkin kakkupainotteisia. (Kuvaa klikkaamalla pääset aina alkuperäiselle lähdesivustolle.)

Kauniita perhoskoristeisia (hää)kakkuja, minun mieleni mukaisessa kauneusjärjestyksessä, ylhäällä ihanin:

1371053.jpg

Butterfly Cake Lilac Butterfly wedding cake sept 07

1371043.jpg

1371054.jpg

1371055.jpg

 

On todella kauniita nämä tähän poimimani esimerkit, mutta löytyi myös paljon mielestäni turhaa krumeluuria ja liian pitkälle vietyä teemanpalvontaa. Yksinkertainen on kaunista, on meidän mottomme niin häiden kun muunkin suhteen. Siksipä minua eniten miellyttivätkin harmonisen vaaleat kakut, suhteellisen selkein koristein koristeltuina. Toiseksi alin kakku on mielestäni jo hieman liian räikeä, ja alimmaisin puolestaan liian täynnä, kun siinä on perhosten lisäksi vielä kukkaköynnöstä. Itse pidän siitä, että olisiko joko pelkästään perhosia tai kenties lisänä vielä perhosten väristä ohutta silkkinauhaa kerrosten alussa, kuten esim. kakussa nro. 5.

Mutta: Saakohan tällaisia mistään Suomesta ja kuinka helposti / huokeasti? Kun oma tarkoituksemme olisi hommata pitopalvelu ja juhlapaikka samassa paketissa, ja juhlapaikka mieluusti maalaiskartanotyyliä, niin saakohan heiltä tällaisia luomuksia?