Tässä muutama kuvaesimerkki, kuinka hää(perhos)teeman saa kauniisti kantamaan hääkimpusta sulhon vieheeseen ja pöytäkoristeisiin asti - menemättä kuitenkaan liiallisuuksiin.

8a0r05d.jpg 

8euupsm.jpg 

8b53yud.jpg

Itse olen noita oksa-asetelmia ihaillut jo viikkokausia (vai jo peräti muutaman kuukauden?) ja olenkin nykyään 90% varma, että meidän häihin tulee tuollaiset. Seurustelun ja ohjelman seuraamisen helpottamiseksi näitä ei kuitenkaan laitettaisi pitkin pöytiä, vaan vain pitkien pöytien seinän puoleisiin päihin (eli yksi per pitkä pöytä) tai ikkunalaidoille. Näin loisivat tunnelmaa, mutta eivät olisi kenenkään tiellä tai näköesteenä. Silloin muuna pöytärekvisiittana toimisivat kaitaliinat (läpikuultavasta kuitukankaasta tai kauniista tapetista) sekä tuikkukipot. Tosin kuvasta poiketen oksa-asetelmat olisivat todennäköisesti värillisissä maljakoissa ja ilman koristehiekkaa - kustannussyistä. *wirn* Näitä alla olevia maljakoita olisi niin turkooseina, valkoisina kuin liiloinakin, ja budjettiimme sopivaan hintaan.

Zoomaa

Zoomaa 

Kustannussyistä ajattelin myös hankkia ja kuivata oksat itse. Vai pitäisikö oksien sittenkin olla kuivattujen sijaan "eläviä"?

6k04l1f.jpg

Tai kestoversioita eli keinotekoisia kukkien kera?

Zoomaa

Näin voisi mennä hääjuhlan koristeiden väriskaala: Turkoosit maljakot ja tuikkukipot (tai kirkkaat tuikkukipot turkoosilla koristehiekalla pohjustettuina) sekä liilat perhoset ja kaitaliinat. TAI päinvastoin: Liilat maljakot ja tuikkukipot/koristehiekka sekä turkoosit perhoset ja kaitaliinat. Vai entäs jos olisi valkoiset maljakot, miten silloin menisi loppujen värit? Itseäni miellyttäisi enemmän ajatus liiloista kuin turkooseista perhosista, mutta kaitaliinat tahtoisin mieluummin (Anten vuoksi) turkooseina. Ja entäs servetit? Monista pitopalveluista saa valkoisia kankaisia, ja ne menisi hyvin. Paperisiin jos päädytään, niin turkoosit vai liilat? Näihin värimietintöihin vaikuttaa myös se, että turkoosit hääkarkkirasiat meillä jo on.

Saisiko näihin mietteitä ja apuja?

 

* * * Loppuun ahdistusrutistus * * *

Voi kääk, eikö jo saisi ostella kaikkia näitä?? Esim. yllä olevat pyöreät maljakot olisi nyt alessa, samoin myös alla olevat kauniit turkoosit tuikkukipot:

Zoomaa

Miksei ne häät voisi jo olla? Tahtoisi niin kovin päästä toteuttamaan ideoita! Ja kun melkein kaikki tarvittavat koristeet ym. olisi jo ostoa vaille valmiina mietitty ja ostopaikatkin katseltu! Ja juhlapaikkoja on katseltu sekä pitopalveluita vertailtu, valintaa vaille nekin katsottuna! IÄH! 

Okei, en tahdo häihin juhlien takia vaan viettääkseni loppuelämäni Anten kanssa. Olisin vain jo niin valmis rouvaselämään ja tahtoisin juhlistaa onneamme läheistemme kanssa. Juhlien järjestäminen ja tällaiset suunnittelupohdinnot ovat vain extrabonusta! *hihi*