Tällä hetkellä olen hyvinkin lyhythiuksinen, ja vaikka häät häämöttävät vasta reilun vuoden päässä, en usko kutrieni kasvavan maagisiin mittoihin siinäkään ajassa. Oletan siis hiusteni olevan hääkampausta varten maksimissaan puolipitkät. Ja siinäpä dilemma! Kun en tahtoisi pitää hiuksia auki hääpäivänä, koska saisin siitä vain itselleni kauhea stressin aiheen: Entä jos ne suoristuu? Tai siis KUN ne suoristuu? Ja tuulee? Tai on kosteaa? Tai peräti sataa? Tai tai tai...

En ole koskaan onnistunut säilyttämään kampausta (oma- tai kampaajan tekemää) pysymään kauniina koko iltaa, lähinnä juuri luonnonvoimien sekä juhlafiiliksen vuoksi. Koska ensimmäistä en voi hallita ja jälkimmäistä puolestaan en tahdo hillitä, on ainoa vaihtoehto minulle laitattaa hiukset kiinni hääpäiväksi. Mutta millaisiin kampauksiin lyhyehköt hiukset taipuvat? Jos ei kuitenkaan tahtoisi hirveästi turvautua pidennyksien tms. varaan?

Juuri nyt silmääni miellyttäisi kampaus, joka olis päältä sileä (mutta ei tiukasti päätä myöten vedetty) ja niskaan melko alas tulisi kihararyöppy. Tämä ei olisi täysin "nuttura", kuten alla:

1443325.jpg

Mutta hiukset eivät myöskään olisi auki (ja vaarassa latistua/suoristua/mitä vain, aiheuttaen minulle rytmihäiriöitä ja itkukohtauksia), vaan jotenkin rennosti kiinnitettynä. Inspiraatiota alla olevista kuvista:

1443263.jpg

1443258.jpg

1443254.jpg

1443249.jpg

Jotenkin erityisesti tuo alimmainen kuva vetää puoleensa, vaikka siinä nuo kiharat taitavatkin olla aivan vapaina. Tässä myös toinen kuva, joka minua viehättää niin hiuksien kuin silmämeikin osalta, vaikken aivan tuollaista häihini tahtoisikaan:

1443251.jpg

Joo-o, tulen olemaan todella helppo asiakas kampaajalle! *wirn* Oi miksi, voi miksi luottokampaajani asuu 400km päässä?? (Kyllä, käyn edelleen kotipaikkakunnallani Pohjois-Savossa kampaajalla, koska en vain muka ole löytänyt Tampereelta hyvää ja edullista kampaajaa!)

Ajatuksia hääkampauksesta?