Ei tälle innolle vaan mahda mitään..! Enkä minä kyllä tahtoiskaan *hihi* vaikka Ante kyllä on vähän kommentoinut, että voisin vähän hillitä hääintoilujani. Eniveis, pääsiäisenä tuli tehtyä ensimmäiset hääkoristeostokset. Törmäsin Ideaparkin Tiimarissa sisustusnauhaan, joka oli kuin varta vasten tehty teemaamme varten.

Pitkässä (n. 1,5m tai yli) rautalangassa lyhyin välimatkoin kiinnitettynä perhosia sekä muutamia helmiä:

1425676.jpg

1425681.jpg

 

Perhoset ovat kivaa materiaalia, joka vaihtaa valotuksen mukaan väriä: valoisassa näyttää turkoosilta...

1425693.jpg

...ja varjossa liilalta! Täydellistä:

1425688.jpg

Lisäksi viime viikolla olin ystäväni kanssa Sinooperin hääillassa, ja pitihän sen illan tarjous (kaikki tuotteet -20%) käyttää hyödyksi. Ostelin sellaista, mitä olin jo aiemmin ihastellut (perhossabluuna) sekä sellaista, mikä ei vanhene vaikka mieli ja peräti teemakin muuttuisi (ääriviivatarrat).

Perhossabluuna, liilaa väriä sekä kaksi töpötintä:

1425636.jpg

1425643.jpg

 

Hopeiset "Kutsu" ja "Kiitos" -ääriviivatarrat:

1425659.jpg

1425664.jpg

Näiden jälkeen bongasin Ideaparkin Sinellin, ja eihän sieltäkään tyhjin käsin pois päässyt. Mukaan tosin tarttui enimmäkseen ei-häihin liittyvää, mm. korupohjia (perhosia nekin tosin *hih*), mutta niitä en tässä linkkiä enempää esittele. Pidetään tämä blogi pyhitettynä vain häähömpötykselleni. Eli Sinellistä häitämme kartuttamaan löytyi kaksi eriväristä kartonkia korttipohjien mallaukseen (näistä kuvia prototyyppien myötä aikanaan) sekä seuraavat tarpeet:

Hopeisia perhosääriviivatarroja, kolmea erilaista arkkia:

1425650.jpg

1425655.jpg

 

Hopeinen, kaksipäinen kalligrafiakynä hienoon tekstaukseen:

1425669.jpg

Olen mielestäni ihan hyvin onnistunut hillitsemään halujani ja ostamaan vain sellaista, mikä tulee joka tapauksessa tarpeeseen ja käytettyä. Nyt ollaan nimittäin Anten kanssa sen verran lähempänä hääpäivän päättämistä, että tiedetään ettei se ole tänä vuonna. Tämän takia olen vielä onnistunut jättämään isommat hankinnat ja erityisesti suuresti teemaan sitovat asiat kaupan hyllyille. No, teemavärisiähän nuo kaikki ostokseni ovat, mutta värien en usko muuttuvan. Ja perhosiakin löytyy, mutta minimissä olen yrittänyt tuota pitää, sillä vaikka Ante suostuikin perhosteemaan, hän ei tahdo häistämme tulevan perhosfarmin ja prinsessakakun risteytystä. Enkä minäkään tahtoisi sellaista ylisöpöstelevää lopputulosta, joten hyvä näin. Pidetään perhoset mielessä, mutta yksinkertaisen kaunista ja selkeää lopputulosta haetaan.