Vaikka meille ei välttämättä kukkia koristeisiin tule, kukkaset pyörivät silti mielessäni. Nimittäin hääkimppupohdinnoissa. Ja kun noita kimppuja on niin monenmoisia ja niin monet niin kauniita, että valinnan vaikeus taas uhkaa iskeä. Alkuun haaveilin hieman roikkuvasta pisaran mallisesta kimpusta, mutta nyt huomaan yhä useammin katseeni hakeutuvan kohti pyöreitä kimppuja. Lyhyt kun olen, saattaisi roikkuva kimppu näyttää hassulta tai saada näyttämään minut entistä lyhyemmältä. Lisäksi pyöreä kimppu saattaisi käydä paremmin yhteen muun häälookini ja erityisesti lyhythelmaisen hääpuvun kanssa. Mietittävää siis riittää, mutta tässä maistiaisia ihailemistani kimpuista:

Tässä kauniisti perhosia kimpussa, punaiset ruusut eivät itseäni sykähdytä mutta esim. valkoisilla ruusuilla voisi olla todella kaunis:

1600249.jpg

Tässä kauniit hempeät sävyt, sopisi myös liilaan teemaamme:

1600251.jpg

Orkideat sopisivat muotokieleltään loistavasti yhteen perhosteemamme kanssa:

1600252.jpg

Helmet hääkimpussa voisivat olla kaunis yksityiskohta ja sitoisi kimpun yhteen häälookini kanssa (tuleehan minulle helmikorut):

1600381.jpg

1600380.jpg

Ja lopuksi tämän hetken suosikkini (kukat eivät itsessään niin sykähdytä, mutta niiden sävy sekä ihanan erikoinen helmitoteutus):

1600379.jpg

Mitä mieltä sinä olet yllä olevista kimpuista?