Niin se menee, että kun antaa pirulle pikkusormen, se vie koko käden. Tällä kertaa olen menettänyt käteni nettishoppailulle.

Aiemmin jo tilasin eräästä suomalaisesta firmasta hääkarkkirasioita ja liiloja kangasperhosia. Rasioihin olen todella tyytyväinen: Kaunis väri, kestäviä ja tukevia, helppoja taitella valmiiksi leikatuista ja "esitaitetuista" liuskoista. Mutta kuten uumoilinkin, perhoset eivät aivan täytä odotuksiani. Ne ovat kyllä nätin värisiä mutta reunoista rispaantuneita ja osassa roikkuu langanpätkiä reilusti. Eivät siis mielestäni kunnossa esim. pöytäasetelmiin laitettavaksi (tosin ehkä jo keksin näille erään muun tarkoituksen). Tämän vuoksi minun täytyikin (siis juu-u, oli aivan pakko) tilata uusia perhosia.

Tällä kertaa päätin tilata kestävämpiä ja ainakin kuvien perusteella kauniimpia perhoskoristeita. Tällaisia siis:

Butterfly_Iri_L_Ivory.jpg=600

Butterfly55_Lavender.jpg=600

Butterfly25_Lavender.jpg=600

Kutakin lajia on tulossa 100kpl eli yhteensä 300 perhosta. Älkää kuitenkaan antako määrän kauhistuttaa; Kyseisen tilauksen hinnaksi kuljetuksineen tuli vain 40 euroa! Erittäin edullista sanon ma! Ja onhan se hyvä omata mieluummin muutama ylimääräinen varakappale kuin joutua pulaan ja nyhjäisemään tyhjästä koristeiden puuttumisen vuoksi. (Ja seli seli *naur*)

Tarkoitus olisi laittaa nuo rautalanka-sukkahousuperhoset (kaksi alimmaista kuvaa) pöytäasetelmien oksille killumaan. Kolmansien kangasperhosten (ylimmäinen kuva) funktio ei ole aivan täysin selvä vielä, mutta niitä voisi käyttää koristeluun tai askarteluun tai mihin nyt keksiikään. Pääpointtina tilauksessani on kuitenkin se, että toivon näiden perhosten riittävän kaikkeen koristeluun ja voisin ruksata koristelun tämän osuuden pois tehtävälistalta. (Ostettavaksi / lainattavaksi / vuokrattavaksi jäisi siis enää koristelujen osalta tuikkukipot, maljakot ja kaitaliinatapetit.)

Mitä mieltä olet uusimmasta höyrähdyksestäni? Alkaako jo mennä liian pitkälle? *wirn*