Jo jokin aika sitten Anten ehdotuksesta kokeilimme hääkutsujen askartelua, ja itse asiassa päädyimmekin täällä esittelemääni malliin. Aikani ajateltuani aloin kuitenkin kyllästyä malliin tai oikeastaan siinä olleeseen rusettiin. Muistutti mielestäni kokonaisuudessaan enemmänkin vauvakorttia tai kastekutsua kuin hääkutsua. Hiljaa mielessäni annoin ajatuksen muhia, kunnes pari päivää sitten koin ahaa-elämyksen. Mikä on kaunista ja juhlavaa, herkkää mutta ei silti lällyä? No, aika monikin asia mutta tässä tarkoitan helmiä!

Siitä se ajatus sitten lähti:

1582478.jpg

Huom. Tähän ei tulisi tuollaista helmeä, vaan yksivärinen ja paremmin väreihin sopiva. Minulla ei vain sattunut juuri nyt olemaan parempaakaan kotona.

Tosin, vaikka helmen vaihtaisikin paremmaksi, ei tuo kutsu aivan ollut sitä, mitä olin ajatellut, joten kehittelin edemmäs, ja nyt tuntuu että löysimme Sen Täydellisen Kutsukortin! En tahdo paljastaa tässä kokonaisuudessaan tekemääni mallia, jos vaikka valitsemmekin juuri sen (tahdon säilyttää vähän yllätystä tutuille), mutta tässä pieni vilaus ihanuudestamme:

1582480.jpg

Mielipiteitä, kummasta tahansa mallista?