En ole tyytynyt pelkästään nettishoppailuun, josta edellisessä postauksessa puhuin. Olen myös ostellut vähän jo jotain pientä livenä, uusimpana korkeat maljakot meidän morsiuspöytään tai kenties pikemmin sen eteen / viereen lattialle.

Maljakkomme:

1554648.jpg

1554653.jpg

Ostettu Cittarista, maksoivat 9,99€ kipale (ei mielestäni siis paha), n. 35 cm korkeat, näistä ei näy läpi vaan ovat valmistettu "kerroksittain" siten että sisällä on läpinäkymätön valkoinen kerros lasia ja sen päällä kirkas turkoosin/taivaansininen kerros lasia (tämän erottaa pohjasta, mitä tarkoitan).

Näihin olisi siis tarkoitus tehdä perhos/oksa-asetelmat, mutta näyttävämmät kuin vieraiden pöytiin. Heille olisi näillä näkymin tulossa pyöreät, pienisuiset, n. 15cm korkeat turkoosit maljakot, jotka ovat samanväriset ja samalla tapaa valmistettu kuin nuo korkeatkin.

Mitä mieltä olet maljakoista?

Maljakot ovat muutenkin mielestäni kauniit, eli jäävät meille ja hyvään käyttöön häiden jälkeenkin! Mutta... Koska ajattelin ostaa nuo pienemmätkin maljakot (1 per pöytä eli 6-10 kpl) sekä tuikkukipot (n. 3 per pöytä?), olisiko outoa tai mautonta antaa niitä myös avustajille lahjaksi? Itselle tahtoisin jättää esim. yhden pienen maljakon ja muutaman tuikkukipon, mutta voisiko loput antaa kaasoille, bestmanille ynnä muille avustajille kiitoslahjoiksi? Näiden lisäksi ajattelin kaasoille itse tehtyjä helmikoruja (todennäköisesti rannekoruja) ja bestmanille esim. taskumattia tai jotain. Budjetin vuoksi emme kuitenkaan pysty ostamaan avustajille kiitokseksi mitään hienoja hopeakoruja tms.

Kuulostaako tämä kiitoslahjaidea aivan tyhmältä, mauttomalta tai loukkaisiko se avustajia??