Edellisien postauksien teema jatkuu: On joku taas käynyt shoppailemassa... Hääpöydistä on nimittäin uupunut matalat maljakot perhos/oksa-asetelmia varten. Ja kun nyt tiesin, mistä löytyy tismalleen samaa tyyliä (melkeinpä settiä) kuin jo ostetut maljakot ja tuikkukipot, niin eikös se nyt ollut ainoastaan järkevää hakea ne nyt pois sieltä kaupasta? No sitähän minäkin!

Tässä tänään ostetut maljakot, n. 15cm korkeat:

1582491.jpg

Löytyi 9kpl toivotaan sen riittävän. Näitähän siis tulee juhlapöytiin, jokaiseen vain 1kpl pöydän päähän.

Ja tässä edellisessä postauksessa mainitut uudet tuikkukipot:

1582485.jpg

Tässä korkeat ja matalat maljakot sekä tuikkukipot yhdessä:

1582494.jpg

Vaikka itse sanonkin, niin aika sutsi-satsi! (<-- tahtoo sanoa samaa sarjaa *hih*)

Mutta nyt nämä taitavat olla viimeiset ostokset vähään aikaan; On nimittäin nyt valmiina odottamassa kaikki hääpöytien koristeet! *huh huh* Hurjaa! Ja ihanaa! Ja ihan hippusen haikeeta: Mihin mä nyt keskityn?

Ostettuna on: 2 kpl korkeita maljakoita, 27 kpl tuikkukippoja, 9 kpl matalia maljakoita, 500 kpl liiloja kangas perhosia, 100 kpl liiloja rautalanka/sukkahousuperhosia, 100 kpl liila/valkoisia rautalanka/sukkahousuperhosia, 100 kpl kiiltäviä "valkoisia" kangasperhosia, 3 rullaa tapettia, liila ja helmiäisvalkoinen töpötysmaali ja töpöttimet, perhossabluuna, 75 kpl hääkarkkirasioita, 2 kpl perhossisustusnauhaa (rautalangassa perhosia ja helmiä) ja siinä ne kai taisi olla... Huh, tulipa pitkä lista! *hihi* Enää uupuu ainoastaan oksat ja siima pöytäkoristeisiin, sekä tuikut.

Osaako kukaan arvata tästä, minkä verran meillä on mennyt rahaa hääkoristeisiin?