Nyt. Olen. Ehkä. Löytänyt. The. Puvun.

IIKS!

Kaikissa aiemmissa puvuissa on ollut jotain, mihin en ole ollut tyytyväinen. Kaikki aiemmat unelmieni puvut ovat olleet vähintään kahden, useimmiten kolmen tai neljän puvun yhdistelmiä. Lähinnä unelmaani on ollut tämän postauksen ykkönen, mutta siitä en ole löytänyt muita kuvia, eli en tiedä millainen lie takaa tms. Mutta nyt olen löytänyt yhden puvun, johon olisin tyytyväinen sellaisenaan (Enpä olisi uskonut tätä päivää edes tulevan! *naur*) ja josta löysin useampiakin kuvia.

May I proudly present: Benjamin Roberts, Vintage Collection, dress no. 705

1635395.jpg

1635391.jpg

1635296.jpg

Ylimmässä kuvassa puvun väri käsittääkseni ivory, kahdessa alemmassa oyster. Pukua saa näiden lisäksi myös valkoisena, ja sellaisena sen todennäköisesti tahtoisin. Tosin, enpä taida tätä mitään virallisia kanavia myöten aitona tilailla: Maksaa hunajaiset 900 - 1000 euroa! *JAIKS!*

Eli "piraattina" tämä täytyisi hommata, mutta nou problem kun löytyi noin hyvät (siis itsellä tallessa paremmat kuin nämä Vuodatuksen venyttämät...) kuvat: edestä, takaa ja yksityiskohdista! Ja teettämällä kun tämän hommaisi, saisin myös haluamani valkoisen puvun hopeisin yksityiskohdin. I-HA-NAA! Ainoa varsinainen muutos alkuperäiseen verrattuna olisi puvun lyhentäminen noin polvimittaiseksi. Tähän tulisi sitten seuraksi edelleen haluamani pitsibolero (todennäköisesti valkoinen) sekä alle tyllialushame (hopeinen). NAM!

1635299.jpg

Hmm... Paljonkohan tuollaisen teettäminen maksaisi?