Syksy on saapunut kaupunkiin ja hieman mieliinkin, minkä myötä vaihdoin uuden blogipohjankin (kiitos Annelle!). Vaikka edellisessä postauksessa toivoin ruljanssimme jo tasaantuvan, ei tahti ole hiljentynyt. Kaikenmoista sattuu ja tapahtuu, mikä vetää mielen vähän matalaksi. Tai ainakin huolestuneeksi. Mutta elämä antaa, mitä antaa - kyselemättä. Siihen on tyytyminen ja nyt vain etsitään keinoja tilanteen parantamiseksi.

Ei täällä kuitenkaan pelkkää bluesia eletä, vaan ehditään välillä nauttia olostammekin. Viime sunnuntaina pyöräiltiinkin aurinkoisen kirpeässä syysilmassa markkinoille, missä vierähitikin mukavasti aikaa. Valopilkkuja siis kuuluu onneksi tähänkin syksyyn, yhtenä niistä itselläni tämä häähaaveilu. Olen nyt syyskuun purrut kieltäni ja antanut Anten olla mahdollisimman rauhassa häähöpöttelyltä. Kypsytelköön asioita rauhassa mielessään.

Olen myös joutunut hillitsemään shoppailuhalujani. Sen verran työpaikan vaihdos, muutaman viikon työttömyys ja muutto- ym. kulut ovat veroittaneet talouttamme, että elokuun postauksissa haaveilemani kuohuviinilasit ja hiuskorut joutuvat vielä odottamaan. Ehkäpä niitä voisikin säästää joululahjatoiveiksi, hmm..?

Yksi edistys ja iloinen odotettava asia on kuitenkin edessämme parin viikon päästä: Helsingin messukeskuksessa pidetään Häät&Rakkaus -messut 10.-12.10. Varovaisesti niistä mainitsin Antelle, ja hän jopa suostui lähtemään sinne kanssani! Alunperin ajatuksenani oli vain mainita niistä Antelle ja kysyä saisinko mennä messuille jonkun ystäväni kanssa. Parempi kuitenkin näin, erityisesti koska Ante itse ehdotti menemistä (vaikkakin luullen minun maininneen messut juuri sen takia). Pääasia että menossa ollaan ja vieläpä yhdessä!