Paljon on tullut tänne kirjoiteltua morsiamen eli allekirjoittaneet puvusta ja asusteista, mutta näköjään ei vielä yhtään postausta sulhon vastaavista - hups! Olen kyllä ladannut kuvagalleriaan jo aikojen alussa tällaisen kuvan hääsuunnittelukansiostani:

1270671.jpg

Ensimmäinen suunnitelma olikin tumma puku liivillä ja plastronilla, todennäköisesti niin että puku olisi ostettu omaksi (Antella on vain yksi ainoa puku, jota on käytetty niin rippi- kuin ylioppilas- sekä noiden jälkeen kaikissa muissakin juhlissa) sekä liivi ja plastron vuokrattu.

2024871.jpg

Alkuperäinen suunnitelma hieman muotoutui (sanoisinko koki hienosäätöä) keväällä, kun sain Anten yllytettyä kokeilemaan liituraitapukua:

2024872.jpg

Oikeastaan Ante suostui kokeilemaan vain puvun takkia, mutta jo se riitti ihastuttamaan ja vakuuttamaan minut. Jopa Anten itsensä oli myönnyttävä tunnustamaan, että hyvältä näytti! *hih* Se oli siis suunnitelma numero kaksi: Liituraitapuku liivillä ja plastronilla.

...Aivan oikein: OLI. Nyt ollaan jo edetty suunnitelmaan numero kolme, joka ei olekaan enää mitään hienosäätöä vaan täysin uusi idea. Ante saa nimittäin uudelta opinahjoltaan seuraavanlaisen sotisovan:

2024873.jpg

Tunnustan: Ei kyllä voisi komeampaa asua löytyä eikä kyllä sulho jäisi yhtään morsiamen varjoon moisessa puvustuksessa! Tuohon siis tällä hetkellä kallistutaan: Kadetin juhlapuku M22.