Taisi jokin pato purkautua minusta, kun vihdoin jouluna ja uutena vuotena kerroimme hääpäivästä vanhemmillemme - sekä muille sukulaisille ja kavereillekin siinä sivussa. Nyt on nimittäin iskenyt valtaisa innostus ja erityisesti näpräyshalu. Tähän olen purkanut tarmoani viime ja tänä viikonloppuna:

2200595.jpg

Kuvassa siis taikataikinasta piparimuotin avulla tehtyjä perhosia. Ostin siis perhospiparimuotin joulun alla ja kappas, kuinka sen tuottamat perhoset ovat tismalleen sopivat hankkimieni hääkarkkirasioiden sisälle. Näistä olisi siis tarkoitus tehdä häämuistoja tavallisten hääkarkkien sijaan, ja niitä olisi tarkoitus tehdä kahden värisiä:

2200596.jpg

Päädyimme Anten kanssa helmiäispintaisiin ja jätettiin nuo mattaiset unholaan. Turkooseja on jo tehty 35kpl, liilat ovat vielä kesken mutta niitäkin on tulossa saman verran. Lisäksi mietin n. 10 kpl helmiäisvalkoisia varalle.

No mitä näillä perhosilla sitten olisi virkaa? No, niihin on tarkoitus liimata magneetit taakse ja voilá: perhosmagneetteja kaikkeen kiinnitykseen! Hieman kestävä ja kenties omaperäisempi idea häämuistoiksi vieraille. Antekin antoi tälle siunauksensa, kunhan kuuli idean esittelyn jälkeen, että hänen ei tarvitse näiden parissa askarrella. *naur*