Rakas äitini keksi ihanan idean, kuinka voisin toteuttaa hääpäivänämme perinteistä lorua "Something old, something new. Something borrowed, something blue" (kenkääni en kuitenkaan laita kolikkoa). Uuttahan minulla on monikin asia, esimerkiksi kaikki korut ja kengät. Muut osa-alueet ovat kuitenkin tuottaneet vaikeuksia itselleni keksiä, kunnes äitini ehdotti minulle paketti ratkaisua: Saisin lainata häneltä erästä vanhaa asiaa, jossa on sinistäkin.

Äidinäitini kaunis sormus, jossa on suuri ovaali sininen kivi ja upea istutus (tai nuo koristeelliset koukerot siinä ympärillä).

Sormus ei ole normaalityyliäni, koska se on niin suuri, mutta yllätyksekseni ihastuin ideaan pitää sitä hääpäivänä. Sormuksella on kuitenkin suuri tunteellinen arvo. Ainoa ongelma on, että muut hääkoruni ovat hopeisia helmikoruja. Niinpä olin aikaisemmin ajatellut, että vasempaan käteeni tulevat vain kihla- ja vihkisormukseni. Hääkorusettiini kuuluva rannekoru tulisi sitten oikeaan käteeni, eivätkä hopeiset ja kultaiset korut olisi liian lähellä toisiaan.

Koska tämä perintösormuskin on kultainen, en tahtoisi laitaa sitä oikeaan käteeni, johon tulee hopeinen rannekoru. Parhaiten sormus istuisi vasemman käden keskisormeeni, mutta en tahtoisi laittaa sitä siihen; Se saattaisi "himmentää" vihkisormukseni hehkua ja varastaa show'n, mitä en tahdo. Siispä vaihtoehdoiksi tuntuu jäävän vasemman käden etusormi:

...tai peukalo:

Mikä sinun mielestäsi näyttäisi parhaimmalta: vasemman käden etusormi vai peukalo? Vai huolehdinko mielestäsi turhaan hopeisten ja kultaisten korujen sotkemista, ja kannattaisit perintösormuksen laittamista oikeaan käteen?

Loppuun vielä lähikuvia kaunokaisesta: