Jätetäänpäs tuo pöytäjärjestys hautumaan, ja siirrytään vähän keveämpiin aiheisiin - nimittäin kukkiin. En ole aikaisemmin hääsuunnitteluissa jaksanut paneutua kukkiin, koska en ole mikää viherpeukalo. Kukat ovat toki nättejä (varsinkin jos niitä saa lahjaksi esim. sulholta), mutta en koe niitä kohtaan yhtään sen enempää mielenkiintoa. Nyt kuitenkin olen sattumalta törmännyt sellaiseen kukkaan, joka sai mielenkiintoni heräämään ja jopa pohtimaan kukka-asetelman teettämistä noutopöytään. Törmäsin nimittäin vähän aikaa sitten livenä tällaiseen ihanuuteen:

Jotka suinkin tuntevat minut, tietävät että tuo olisi aivan minun näköiseni ja väriseni! En valitettavasti heti saanut selville, mikä ihanuus on kyseessä, mutta tuleva anoppipuoli osasi lopulta valistaa kyseessä olevan oksaneilikka. Itselleni ei moisesta tiedosta tullut kovinkaan yleviä eikä varsinkaan häämaisia assosiaatioita (vaikka anoppipuoli vastasi että saahan sitä morsiuskimppuun laittaa vaikka kaktuksia jos haluaa *naur*). Onneksi kuitenkin netin ihmeellinen maailma viimeistään pelasti tilanteen paljastamalla minulle nämä:

Kyseiset ihanuudet todistavat myös, että oksaneilikasta voisi hyvinkin saada rakennettua haaveilemani roikkuvan pallokimpun:

Ensi-ihastukseni oli juurikin tuo kaksivärinen violetti-valkoinen oksaneilikka, mutta nyt olen bongannut myös nämä kauniit sävyt:

Tällainen liilasävyinen kimppu sopisi paremmin teemaväreihimme, vaikka tuo violetti-valkoinen toisi kyllä kivaa lisäsäväystä lookiini.

Mitä mieltä olet näistä kimppuhaaveista?

Mielestäni tuo oksaneilikka on niin kiva, että olen tosiaan sen innoittamana alkanut kaavailla kukka-asetelmaa myös noutopöytään sekä jotain kivaa pientä kimppua myös naistenhuoneeseen. Mitäpä siihen sanot?