...tai tässä tapauksessa pikemminkin limusiini. Meillä piti nimittäin olla limusiinikuljetus hääpäivänä, mutta eipäs nyt sitten olekaan. Luulin tämän olevan jo sovittu juttu, joten vähän harmittaa - vaikka en alunperin edes halunnut noin hienoa kulkupeliä meille! Enemmänkin siis harmittaa se, että nyt pitäisi jostain nyhjäistä uusi suunnitelma, eikä niinkään itse limusiinista luopuminen. Ja mitenkään sormella osoittelematta ja ketään syyttelemättä, kenenkäs syy tällainen on? No ei ainakaan minun!

Sovimme sulhon kanssa jo viime vuonna, että hän hommaa meille kuljetuksen. Hänellä onkin eräs tutuntuttu, jolla on limusiini. Kas, hän sen sitten minulle lupasi. Koko kevään olen ollut siinä luulossa, että tuo limusiini on meille varattu ja pitäisi vain varmistaa tarkka kuljetusaikataulu ja sopia hinta. VÄÄRIN! Armaani ilmoittikin nyt, että ohops - ei se limusiini olekaan enää vapaana meidän hääpäivänä! Hän oli siis nyt vasta asiaa kuskilta kysynyt! Vähän alkoi nypyttämään, ja vastasinkin että en minä ole huvikseni tästä asiasta kysellyt pitkin kevättä vaan olen oikeasti tahtonut saada asian ajoissa liikkeelle.

Noh, näin ei nyt siis käynyt, mutta toisaalta olisi tuo limusiini joka tapauksessa ollut meille (jopa tuttava-alennuksen jälkeen) liian kallis, joten kuitenkaan ei me oltaisi sitä valittu. Harmittaa vain, että pitäisi nyt 2 kuukautta ennen häitä tämäkin vielä ratkaista. Tosin, en aio sisäisen bridezillani nousta pintaan, vaan luotan että Ante kyllä meille hommaa oivan menopelin hääpäiväksi.

Tällainen karkasi käsistä:
1243509558_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ehkä hyväkin niin, sillä paljastui että Ante tahtoisi meille jonkin vanhan auton, ehkäpä tähän tyyliin:
1243509567_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ainoa oikea ongelma nyt onkin, että pitäisikö meille hommata useampikin kyyti tai tyytyä tietyillä matkoilla taksiin? Hotellimme on nimittäin Tampereella ja vihkiminen sekä juhlat Pirkkalassa (n. 15km päässä). Ennen vihkimistä meillä on myös valokuvaus, eli menemme Pirkkalaan varmaan noin tunti tai puolitoista aikaisemmin. Juhlapaikan ja kirkonkin välillä on jokunen kilometri, ja sekin pitäisi päästä kulkemaan molempiin suuntiin.

Selkeämmin sanottuna tällaisia kyytejä tarvitsemme:

  • Hotellilta juhlapaikalle valokuvausta varten (juhlapaikalla kuvaukseen menee ehkä puoli tuntia tai alle?)
  • Juhlapaikalta kirkolle valokuvausta varten (kuvaamme siis sään salliessa ulkona kirkon tuntumassa ennen vihkimistä, tähän menee aikaa ehkä tunti tai vajaa?)
  • Kirkolta kunniakierroksen kautta juhlapaikalle vihkimisen jälkeen
  • Juhlapaikalta hotellille kun ollaan juhlittu tarpeeksi

Eli pitäisikö nyt hommata jokin taksi, jolla mennään ensin juhlapaikalle ja sieltä kuvauksen jälkeen (taksin raksuttaessa pihalla) kirkolle? Ja hienompi, varsinainen hääauto vain kirkolta juhlapaikalle? Vai kuinka? Tuossa kuitenkin menee joka välissä aikaa, ja jos jonkun palkkaa "tuntitaksalla" saattaa tulla turhan tyyriiksi kun tyyppi vain odottelee autonsa kanssa parikin tuntia (kuvaukset ja vihkiminen yhteensä). Auttakaa nyt morsianta hädässä, kun ei yhtään osaa ajatella mikä tässä olisi järkevää!