Tänään olin huomenlahjakuvauksessa. Aamulla ajoin hyvin jännittyneenä kohti Kirkkonummea - tosin minua jännitti enemmän itse autolla ajaminen tuntemattomilla teillä kuin kuvaus! *naur* Ajan hyvin harvoin, koska meillä sulho tykkää toimia kuskina ja työmatkat sekä shoppailureissut taittuu helpoiten metrolla. Mutta pääsin kuin pääsinkin perille Nina Doddin studiolle, ja vieläpä erittäin hyvissä ajoin. Odottelin ulkona edellisen kuvaussession (lapsiperhe *hih*) päättymistä, ja siinä meinasi jo vähän alkaa jännittää itse kuvaus.

Heti kun Nina viittoi minut sisään, hermostus laimeni, koska Nina oli heti niin lämmin ja rento. Reippaasti ja turhia viivyttelemättä käytiin touhuun. Katsottiin ensin tuomani kuvausvaatteet. Otin mukaan aiemmin esittemenieni hepenien lisäksi villasukat (luit aivan oikein, villasukat!), mustan liituraitaliivin sekä hörhelöisen piukan farkkujakun/boleron. Nina tykästyi myös mukana olleeseen miekkaan, jolla saatiin tuotua kuviin sulhonkin luonnetta ja sotilaallista puolta.

Nina otti minusta omalle linjalleen hyvin tyypillisiä kuvia, mm. tylliin kietoutuneena, viekoitellen olan yli katsellen, ja maassa maaten. Ninan nettisivujen huomenlahjaosiossa näette paljon kauniita esimerkkikuvia näistä. Noiden lisäksi otimme minusta omaperäisiä kuvia omalla rekvisiitallani. Ja oli todella hauskaa! Otimmekin eniten nauravia kuvia, koska en vain voinut olla hymyilemättä ja nauramatta. Yritimme kuitenkin saada mukaan myös muutaman hempeämmän ja eteerisemmän kuvan. Yllätyksekseni Nina tahtoi minun poseeraavan myös klassisessa Demi Moore -asennossa:

 1246107380_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

En olisi uskonut, että minun hmm... lyhyellä mutta rehevällä kropallani tuosta nättiä saisi, mutta kuulemma onnistui. Muutoinkin Nina sanoi, että hyviä kuvia saatiin. Jotenkin hän onnistui kaivamaan minusta uinuvan pin up -tytön, ja saimme kuviin seksikkäitä kurveja normaalin omenavartalon ja pömppövatsan sijaan.

 1246107372_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kaikki Ninan valitsemat asennot olivat todella hyviä näin ensikertalaiselle; Eivät välttämättä helppoja toteuttaa (kaikkeen sitä taipuikin kun yritti!) mutta ei liian paljastavia. Hän kertoikin heti alkuun, että ei ota rohkeita kuvia. Itsekin kuvailisin hänen ottamiaan kuvia lähinnä sensuelleiksi, en edes kunnolla eroottisiksi. Ja hyvä niin! Onhan se ihana että naimisiinmenon huomenlahjasta jää sellainen herkkä, kaunis ja sensuelli tunnelma. Rohkeampaa erotiikkaa ehtii sitten harrastaa myöhemminkin. ;o)

Yleisesti ottaen voin ehdottomasti suositella tällaista kuvausta kaikille. Erityisesti niille, joilla ei omasta mielestään ole täydellinen vartalo! Itse olisin unelmamitoissa 20kg hoikempana. Nina näytti minulle muutamia kuvia kuvauksen välissä, ja kylläpä olo koheni; Minusta saa kuin saakin kauniin ja peräti viettelevän! Tietenkin Anten silmissä olen kuulemma aina nätti ja seksikäs, mutta onhan se kiva saada tällaista kuvallistakin todestetta siitä. Kuten Tainuli-kaasolleni kuvailin tai pikemminkin hehkutin kuvauksen jälkeen: Tuli todellinen voittajafiilis!

Nyt pitäisi malttaa pari viikkoa, että saan lopulliset kuvat itselleni. Nina valitsee kuvista noin 50 parasta, joille tehdään perus kuvankäsittely (ei siis mitään air brushingia *wirn*). Saan ne itselleni cd:llä, sekä värillisinä että mustavalkoisina. En malttais odottaa! Jännitys siis vielä jatkuu. ;o)