Kävin tänään lounastauolla ompelijalla kokeilemassa viimeisen kerran hääpukua ja boleroa. On ne vain niin ihanat!!! <3 Hassua kyllä, muistelin että hääpuku olisi ollut lyhyempi kuin miltä se nyt näytti/tuntui. Koska sille ei kuitenkaan ole viime sovituksen jälkeen tehty mitään (saati että siihen olisi varsinkaan lisää pituutta saatu!), päädyimme että näkö tekee vain tepposet, koska sovitin pukua ilman mitään kenkiä - ja ruskeat nilkkasukat jaloissa. *naur* Sukista huolimatta puku on aivan ihana, ja ompelijan tekemä bolero on vallan hurmaava. Kuvia ei tältä käynniltä ole, mutta voin kertoa että bolero muistuttaa hieman näitä:

1245152912_img-d41d8cd98f00b204e9800998e 

Pieni ja suloinen, mutta ilman näiden kuvien röyhelöitä tai kauluksia, kera pikkuruisten puhvihihojen.

1245152945_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Mitään mallikuvaa minulla ei ompelijalle ollut näyttää, kun aloimme boleroa tekemään. Käytimme hänen malliboleroaan pohjana ja muokkasimme siitä itselleni sopivan version. Bolero on siis tehty hääpukuni ylijääneestä helmakankaasta, ja siinä onkin puvussani esiintyvää blingbling efektiä (mutta hyvin maltillisesti). Malli on lyhyt, ja siinä on ihastuttavat pienet puhvihihat.

Alkuun ajattelin boleroa lähinnä vain kirkkoon siveellistämään, mutta siitä tulikin niin herttainen ja söpö, että käytän sitä varmaan pidempäänkin. Hmm, voisi olla kiva, että pitäisin sitä niin kauan, kunnes Ante vaihtaa kadetin juhlapukunsa pois? Silloin molemmilla ikään kuin kevenisi ja rentoutuisi vaatetus samaan aikaan. Ante todennäköisesti vaihtaa juhlapukunsa joko kahvin jälkeen (kun sali muutetaan ilmajärjestykseen) tai häävalssin jälkeen. Häävalssin jälkeen oli alkuperäinen suunnitelma, mutta ajattelimme siirtää häävalssia vähän myöhemmäksi, että iltavieraamme (kaverit) pääsisivät myös osaksi tätä perinnettä. Tuon häävalssin siirron olimme jo päättäneet, mutta eipä tullut siinä vaiheessa mieleen tämä puvun vaihtaminen. Mitä sinä olisit mieltä näistä? Niin sulhon puvun vaihtamisen ajankohdasta kuin boleroni pitämisestä tai pitämättä jättämisestä?