Eilen olikin melkein tehokas päivä: Askartelin menu- ja ohjelmataulut sekä erityisruokavaliolaput. Lisäksi kävimme ostamassa WC-korien sisällöt ja kertakäyttölaseja ja -lautasia illaksi. Kaikista näistä tarkemmat selostukset kuvien kera, kunhan ehdin kuvata tuotokset.

Eilinen oli kuitenkin vain "melkein" tehokas sen takia, että tälle päivälle jäi vielä paljon puuhaa - enemmän kuin olisin halunnut. Pitää askarrella takalasikyltti loppuun, viimeistellä istumajärjestys ja tehdä pöytäkartta, sekä pakata KAIKKI ostetut/tehdyt/lainatut koristeet, askartelut, tarvikkeet ja härpäkkeet autoon valmiiksi. Perjantaina ajamme suoraan minun töideni jälkeen Tampereelle ja viemme tavarat Tainuli-kaason luo säilöön (KIITOS!). Vähän jo alkaa jännittää huomiset (!!) kirkkoharjoitukset. Olen yrittänyt kirjoittaa ylös kysyttäviä asioita. Samoin huomenna harjoitusten jälkeen käydään läpi kunkin vastuut ja jaetaan tehtävät, jota varten olen myös kirjoitellut listaa. (Hei, olen Jana. Olen lista- ja kontrollifriikki. *wirn*)

Mutta vielä sain aiheutettua itselleni jännitystä: Haettiin viime viikolla mun hääpuku ompelijalta, mutta tahtoisin siihen sittenkin vielä korjauksia. Suunnitelmissa oli, että olisin saanut puvunkin vietyä Tampereelle jo nyt perjantaina, mutta haaveeksi taitaa jäädä! Laitoin eilen tekstiviestiä ompelijalle, onnistuuko korjaukset vielä ja jos onnistuu niin missä aikataulussa. En ole vielä saanut vastausta, ja nyt lähinnä pohdituttaa että milloin kehtaan soittaa hänelle... *huoks*

Tarkennetaanpa vielä, että puvussa ei siis ole mitään varsinaista vikaa. Olenkin vain muuttanut mieltäni ja tahtoisin sen helman olevan hippusen (n. 5cm) lyhyempi. Korkeiden korkojen kanssa helma on nyt hyvä, mutta illaksi varmaamieni matalien kenkien kanssa puku ei näytä niin hyvältä. Kyllä se menettelee, mutta itselleni tulee epämukava "tanttara" olo, eli tunne että puvun nykyinen mitta matalilla kengillä vain korostaa lyhyyttäni ja pulleuttani (ainakin pituuteen nähden). Eilen kaverin kanssa testasin pukua ja tiirailimme sitä. Periaatteessa kaverinikin oli sitä mieltä, että puku on hyvä näinkin, mutta kannusti myös ottamaan yhteyttä ompelijaan jos itseä mietityttää. Ja mietityttää kyllä! Nyt vain harmittaa, että keväällä (kun puku oli vielä ompelijalla) mielessäni kävi tämä sama epäilys. Silloin ei kuitenkaan alettu enää uudestaan sovittamaan tai testaamaan puvun mittaa. Olisi kannattanut! Taidan tässä asiassa nyt olla aika bridezilla, mutta en todellakaan tahdo tuntea oloani hääpäivänä tanttaraksi, eli tahdon kyllä viedä puvun takaisin ompelijalle.

*muoks. klo 10:47*
Ompelija soitti juuri, ja helman lyhennys onnistuu. Onnistuu jopa huomiseen mennessä, jos ei tarvitse sovittaa pukua. Ja päätin, että ei tarvitse vaan lyhennetään kauttaaltaan se 5cm. Kylläpä helpotti oloa! =o)
Vaikka vähän myös jännittää, että entäpä jos tulikin virhe tästä muutoksesta, mutta pakko tätä nyt on yrittää, kun ei tuo puku nykyisen mittaisena ole Se Täydellisin. Pieni pakkoneuroosi ja paniikki se oli tästäkin kehitettävä... ;o)