Armas kaasoni Tainuli keksi loistoidean, kuinka saada lapsillekin viihdykettä hääjuhlaan: Pinjata! Lisäksi hoksattiin, että tästä voisi tehdä kunnon ohjelmanumeron ulos siksi ajaksi, kun juhlatilan järjestystä muutetaan iltaa varten. Mahtavaa, kaksi kärpästä yhdellä iskulla! =oD

Tämä suunnitelma on siis muhinut jo tovin, kunnes tänään vihdoin heräsin todellisuuteen, että pinjataa ei aivan noin vain lähimarketista haetakaan. Ei ainakaan minun ulkonäkökriteereitäni täyttävää! Oli siis jo korkea aika aktivoitua tämän suhteen ja saada jälleen yksi asia ruksattua pois to do -listoilta. Olin jo aikaisemmin netistä katsellut paikkoja, josta voisin tilata pinjatan. Ihastuin silloin tähän malliin:

1246965900_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Älkää kysykö miksi, en edes itse tiedä mutta minun mielestäni tämä olisi vain aivan huippu! =oD Ja niin on näköjään monen muunkin mielestä, koska kaikista suomalaisista nettikaupoista tämä on joko loppu tai himpun liian kallis. Siispä annoin budjetin vetää pidemmän korren ja tilasin halvemma vaihtoehdon:

1246965890_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Sulhon maun mukaan siis mansikkaa! Meillehän tulee myös mansikkakakku, jos vain elokuun alussa saa vielä hyviä tuoreita mansikoita. Siinäkin mielessä siis oiva valinta. =o) Ja huomattavasti kivempi (oman makuni mukaan) kuin piirroshahmot, dinosaurukset tai prinsessahörhelöt. Tämän ei myöskään luulisi pelottavan pienempiä eikä olevan isompien poikienkaan mielestä liian lälly.

Nyt pitäisi sitten hommata "enää" kepit, siteitä silmille, ripustusnaru/köysi ja tietysti se tärkein: sisältö! Jotain paperipäällysteisiä karkkeja pitäisi siis valita, ja mieluusti lasten makuun sopivia mutta ei mitään sulavia suklaita tms. Jos pari-kolme pussia ostaisi, on se varmasti enemmänkin kuin tarpeen (lapsia on noin kymmenkunta). Itse tahtoisin yhdeksi pussiksi omia lemppareitani eli Omareita. Mitäs muita namuja voisi ostaa? Mistä naperot tykkää?

Psst, Tainuli: Eikös sun moninaisilla suhteilla saa halvemmalla sekä namut että myös jotain jämäpalakeppejä/harjanvarsia? ;o)