Kyllä huomaa blogin päivitystahdista, että häät lähenee. ...ja ehkäpä vielä enemmän sen, että töissä on tooooodella hiljaista (lue: tylsää eikä mitään tehtävää). Ajattelinpa siis tehdä pikkuisen postauksen meidän häiden musiikista. Sulho on tosiaan hommannut meille bändin: sukulaisen loistavaksi kehuman Halvat Kalat! (Ei nimi bändiä pahenna, toivottavasti. *hih*) Mitään suuria biisitoiveita meillä ei ollut heille esittää, vaan toivottiin että soittaisivat menevää ja tanssittavaa musiikkia. Mieluusti silmällä pitäen sitä, mikä juhlakansaa tanssittaa ja innostaa eli voisivat lennossakin mukauttaa settiään.

Alustavan settilistan jo heiltä saimme, tässä siitä maistiaisia:

vain yksin me kaksin vain
akkunatrinsessa
rööperiin
ajellaan tandemilla
summer in the city
blue suede shoes
folsom prison blues
billy jean

Kyllä luulisi jalkaa vipattavan näiden tahtiin! =o) Aika hyvin on sitä paitsi rakennettu nuo setit (kolme settiä, á 45 min), eli tahti vain kiihtyy setistä toiseen.

Lisäksi pohdittiin häävalsseja. En ole tahtonut päättää (enkä edes kuunnella) valsseja, ennen kuin tiedän mitä bändi osaa soittaa. Itselleni tuo häävalssi ei ole mikään übertärkeä, lähinnä vain ihana tapahtuma jota muistella vuosien päästä. Voisin siis keinua lähes minkä tahansa biisin tahtiin. Ja kun ei tuo valssiosasto muutenkaan iske, ei ole hirveästi ollut intoa kahlata niitä summanmutikassa läpi. Tällä viikolla saatiin bändin osaamia valsseja, ja niistä häävalssiksemme valikoitui:

Häävalssi

Toisena valssina meillä ei ole perinteistä vanhempien valssia. Syitä tähän on useampiakin, mm. äitini jalkojen huono kunto sekä sulhon monimutkaiset vanhemmuussuhteet. Sen sijaan toiseen valssiin toivotaan kaikkien halukkaiden osallistuvan, tähän on jo värvätty ainakin kaasot. Toisena valssina kuulemme:

Suvivalssi

Pahoittelen huonoja videoita, en löytänyt parempiakaan. Mutta pääsettepä jyvälle valsseista, jos ei olleet jo entuudestaan tuttuja. Hyvin perinteisiähän nuo molemmat ovat, mutta eipä me tähän mitään erikoisuutta kaivattukaan.

Bändin lisäksi ollaan varauduttu lisämusiikilla, jos bändin tauoilla tai heidän settiensä jälkeen vieraita vielä tanssituttaa. Sulho on itse asiassa juuri tällä hetkellä koostamassa CD:itä iltaa varten. Musiikiksi ollaan valittu varmoja klassikoita, kuten Ice ice baby ja Captain Jack. Mahdollisimman tanssittavia ja tunnistettavia biisejä siis, eli tarkoitus olisi saada kaikki tanssilattialle tyylillä tai toisella. Muutamia hempeitä hitaitakin ollaan päästetty joukkoon, ettei romantiikka pääse unohtumaan. Itse tahtoisin tanssia sulhon kanssa viimeisenä tanssinamme ennen juhlapaikalta poistumista Evanescencen My Immortal:in, jolla on minulle ja sulholle erityinen merkitys. <3