Häitä edeltävä päivä alkaa kääntyä kohti iltaa. Koko päivä on mennyt juhlapaikalla. Koristeleminen aloitettiin siinä klo 10 maissa aamulla, eikä sen jälkeen ole juurikaan pidetty taukoja. Monta vahvatahtoista ihmistä meinasi tehdä liian monimutkaisen sopan, ja muutama pinnan kiristyminen ja yksi perinteinen morsiamen itkukin nähtiin. Loppujen lopuksi kaikki saatiin kuitenkin paikoilleen ja kaikki vielä säilyivät keskenään väleissä ja kavereina. *wirn* Juhlapaikan koristelukin onnistui todella hyvin. Ihanan raikas lopputulos, vaikka itse sanonkin! =o)

Vihkipapin kanssa meillä oli tapaaminen klo 15 - sekin onneksi juhlapaikalla, koska emme olleet vielä siihen mennessä aivan valmiita. Papin kanssa puhuttiin vajaa tunti, jonka aikana myös nähtiin muutama morsiamen kyynel, kun sulhanen heittäytyi tapojensa vastaisesti puhumaan hyvin hempeitä. Papin keskustelun jälkeen vielä käytiin kaikki avustajien kanssa läpi ja tehtiin viimeinen silaus juhlapaikalle. Vaille viisi päästiin ajelemaan pois, ja nyt onkin rento ilta tiedossa. Ja se onkin kyllä tarpeen!

Menemme ensin sulhon kanssa kaksin syömään. Sen jälkeen minä menen siskokaason ja kaverin kanssa nauttimaan hotellin saunasta. Siinäpä se ilta meneekin! Toiveissa olisi illaksi HYVIN vähän asiallista hääasiaa - ei enää organisointia, ei enää järjstelyistä puhumista - vaan tarkoitus olisi nauttia, ehkä hieman hehkuttaa huomista ja lähinnä vain nollata akut kiireisen päivän päätteeksi.

 

PS. Kiitos kaikille jo etukäteen onnitteluista! Vastaan kommentteihinne häähuuman jälkeen. Olette ihania, kun olette kanssaeläneet tätä matkaa kanssani. <3

PPS. Huomenna pääsen naimisiin rakastamani miehen kanssa, en malta odottaa!! =o)