No niin, Vuodatuksessa sattuneiden ongelmien vuoksi kaikista Vuodatuksen blogeista on kadonneet kuvat vuodesta 2009 alkaen. Valitettavasti siis tämäkin hääblogi näyttää varsin tyngältä, kun lopulliset suunnitelmat ja toteutetut askareet sekä tietenkin varsinaiset häävalokuvat ovat hävinneet kuin tuhka tuuleen. Nyt tuntuukin siltä, että on aika laittaa tämä blogi naftaliiniin. :)

Otan vielä tulevien viikkojen aikana tekstejä talteen, ja jätän tämän ilmoituksen tänne näkyviin, että mahdolliset jäljellä olevat lukijat saavat tietää, miksi näin. Ei siis ole tarkoituksena kadota just-heti-nyt, mutta syksyyn mennessä laitan blogin lopullisesti säppiin.

On ollut ihanaa ja antoisaa saada jakaa suunnitelmiamme kanssanne, ja varsinkin saada teiltä lukijoilta palautetta ja mielipiteitä! Tuntuu, että saan hyvillä mielin sulkea tämän blogin - kiitos teidän. :)

 

PS. Vaikka vielä ei olekaan aivan vuosittaisen hääpäiväpostauksen aika, voin paljastaa jo nyt, että kolmatta hääpäivää juhlistamme kolmestaan rakkaan aviomieheni ja suloisen tyttäremme kanssa. Neljännen avioliittovuoden alkutaipaleella mukaamme liittyy myös neljäs perheenjäsen, joka jo kasvaa kovaa kyytiä kohdussani. <3

Täällä siis voidaan hyvin, niin minä itse kuin avioliittomme kuin koko perheemmekin. Olen saanut roppakaupalla onnea osakseni, saadessani noin ihanan aviomiehen rinnalleni. Samaa toivon kaikille nykyisille ja tuleville morsiamille!