En tiedä miksi, mutta olen välillä niin käsi (suom. huom. lue: surkea) etsimään asioita ja eritoten kuvia netistä. Hyvien häämeikkikuvien etsiminen on yksi tällainen asia! Tähän asti olen löytänyt vain muutaman "ihan kiva" -kuvan, paaaljon mielestäni huonoja / tylsiä / värittömiä / liian tavallisia ja niin edelleen, mutta vain yhden ainoan kuvan, josta voisin itse todella ottaa inspiraatiota häämeikkiini. Kumma kyllä, äitimuorini oli hieman hämillään, kun näytin hänelle kyseisen inspiraatiokuvan.

Inspiraatiota häämeikkiin:

1311992.jpg

Niin, ei minun tietenkään ole tarkoitus pukeutua aasialaiseksi morsiameksi eikä todellakaan laittaa mitään naamakilluttimia tai muutakaan yhtä erikoista (näin länsimaalaisesta ja supisuomalaisesta näkökulmasta). Mielestäni tämä on vain hyvin kaunis kuva, jossa on saatu aikaan kaunis, eteerinen mutta näyttävä meikki. Meikissä on herkkyyttä ja ytyä, se ei ole tylsän väritön ja mikä tärkeintä; Siitä selkeästi erottuu, että kyseessä on juhlameikki - jopa The Häämeikki - eikä mikä tahansa normipäivän sutaisu.

Itse tunnetusti meikkaan paljon, nykyään erityisesti (ja lähinnä) kun menen ulos (siis baariin, en kauppaan...). Tämä on ehkä vaikeuttanut kuvien etsimistä: Kun meikkaa paljon ja värikkäästi (ja jopa taidokkaasti *omakehu*), näyttävät perushäämeikit vaaleine ja luonnollisine sävyineen kovin tavallisilta. Ei erotu glamour ja itselleni jäisi puolitiehenjäänyt (ei niin viimeistelty) olo luonnollisessa meikissä.

Mutta tämän kuvan meikin voisin hääpäivänäni ottaa, ehdottomasti!