Tänään rohkaisin mieleni ja soitin vihkipapillemme. Hyvin meni ja pappi onneksi sanoi, että en ollenkaan liian aikaisin soittele! *naur* Sain sovittua meille kirkkoharjoitusajan, valitettavasti en haluamaamme ajankohtaan papin muiden työkiireiden vuoksi. Toivomme harjoitusta häitä edeltävälle päivälle, jotta mm. isäni (saattajani) pääsisi varmasti paikalle. Tuo päivä ei papille käynyt, joten sovimme ajan heinäkuun loppupuolelle. Sinne tulevat sitten avustajista he, ketkä pääsevät paikalle. Pappi rauhoitteli, että saattajan puuttuminen harjoituksista ei ole haitaksi. Kerromme sitten harjoitusten jälkeen saattajalle hänenkin tehtävänsä. Kuulemma ei ole tällaisen takia mennyt vihkiäisiä pilalle. *wirn* Pappi vaikutti ihan mukavalta, ja varmasti hänelle voi soitella harjoitusten ja vihkiäisten välilläkin, jos tulee tenkkapoo tai vaikkapa saattajalle paniikki. *hih*

Kanttoria en vielä saanut kiinni. Vastaajansa kertoi hänen olevan lomalla heinäkuun puolelle asti. Aivan en tahtoisi niin viime tippaan jättää hänen tapaamistaan ja musiikkien valintaa, mutta ei voi mitään. Jätin hänelle viestin vastaajaan, että palaisi asiaan. Sitä odotellessa nyt siis. =o)

 

*edit klo 17:49* Kanttori laittoikin heti sähköpostia. Pyysi palaamaan asiaan 8.7. jälkeen, kun palaa lomalta. Jäi kuitenkin hyvä mieli, kun hän kirjoitti myös mieluusti tapaavansa ja soittavansa meille uruilla marsseja ym. Päästään siis kunnolla livenä päättämään marssit ja virret, pitää myös kysyä josko jokin laulu onnistuisi. Ihanaa!