Tässä katkelmia minun ja Anten horoskoppimerkkien yhteensopivuudesta. Sattumalta netissä noihin törmäsin, ja pakko oli kaapata mukaan. Huvikseen luen päivittäin Iltalehden horoskoopin netistä, vaikken moisiin oikeasti uskokaan. Mukavaa hömppää mielestäni! *hih*

Miten vaaka ja leijona sopii yhteen rakkaudessa ja suhteessa?
Nämä kaksi todella uskovat, että maailmassa on vielä jäljellä hyvyyttä. Tämän onnellisen käsityksen vallassa he pyrkivät rohkeasti tekemään elämästään yhtä juhlaa. Yhteiset arvot - anteliaisuus, huolettomuus ja leppoisuus - paikkaavat sen tosiseikan, että vaaka on armoitettu tiimityöskentelijä ja leijona parantumaton yksinvaltias. Yhdessä he säteilevät aurinkoista harmoniaa, sillä molemmat osoittavat rakkautta yhtä mielellään kuin ottavat sitä vastaan.

Leijonaa ja vaakaa yhdistää usko huomiseen, ja yhdessä he jaksavat odottaa päivää parempaa. Toverihenkisen ja tiimitaitoisen vaa`an asenne ihmetyttää ja kummastuttaa kyynärpäätaktiikkaan tottunutta, johtajuutta havittelevaa leijonaa, mutta me-hengen oppiminen ei olisi hänellekkään pahaksi.


RAKKAUS
Leijona ei voi olla välittömästi ihastumatta miellyttävään vaakaan. Liittonne onnistuu suurenmoisesti, kun vain leijona muistaa välillä hemmotella tätä ihastuttvaa Venuksen lähettilästä.

YSTÄVYYS
Viihdytte hyvin yhdessä. Olette luova ja ihailtavan kekseliäs parivaljakko.

PARASTA YHDESSÄ
Suhteenne toimii oivallisesti, niin henisesti kuin fyysisestikin. Rakennatte yhdessä onnellisen elämän.


Aurinkoista harmoniaa

Jalomielinen hallitsija ja hyväntekijä saman katon alla - aurinkoista harmoniaa! Leijonaa ja Vaakaa yhdistää usko huomiseen ja yhteiselämä on sopusointuista. Molemmat ovat seurallisia ja haluavat kokea mahdollisimman paljon uutta elämässään.

Kun Vaaka ja Leijona kohtaavat, on suuri ihme jos heistä ei tule paria. Nämä kaksi ovat aivan samankaltaisia lempeitä nautiskeljoita, jotka eivät murehdi huomista. He ymmärtävät toisiansa jo puolesta lauseesta ja vielä kymmenien yhteisten vuosien jälkeen heidän rakkautensa on yhtä intohomoista kuin teini-iässä.

Leijonakuningas kummastelee

Toverihenkisen Vaa'an asenne ihmetyttää ja kummastuttaa individualistista ja johtajaksi havittelevaa Leijonaa, mutta me-hengen oppiminen tekisi hänellekin vain hyvää.
Leijona saa Vaa'alta vastakaikua tunteilleen.

Vaaka nauttii mutta ärtyy

Vaaka nautiskelee kuuman puolisonsa tuesta ja lämmöstä, vaikka saattaakin ärtyä tämän sokeasta auktoriteettiuskosta.
Leijona on usein suhteen hallitsevampi osapuoli, sillä Vaaka alistuu helposti hänen komenteluunsa.

 

Ja osuiko nämä sitten kohdalleen? Osa kyllä, mutta kaikki viitteet leijonan itsekkyydestä tai vallanhalusta sekä vaa'an alistuvuudesta ja tiimihenkisyydestä menee kyllä niiin metsään. Minähän siis olen meistä vaaka, mutta aika vahvasti minulla on meidän huushollissa sananvalta kaapin paikasta ja muusta. Ante on taas paljon leppoisampi ja jos asia ei ole hänelle elintärkeä, antaa hän minun tehdä mieleni mukaan. Niin säästetään molemmat hermojamme! *hih* Välillä tosin minua ärsyttää Anten "ihan miten sä haluat" ja "miten vaan" -kommentit, mutta minkäs teet kun toiselle on minun ilo ja onni tärkeämpi kuin omansa. On se vain niin herttainen toi Ante, ettei paremmasta väliä! *rakastunut*