Taitaa olla tarpeen jo näin alkutaipaleella tunnustaa eräs asia. Tämän perustteella saatte ehkä vielä paremman kuvan siitä, kuinka höyrähtynyt tämä bride-to-be oikeasti onkaan. Eli tässä tunnustukseni:

Olen jo aloittanut hääsuunnittelukansion.

Puolustuksekseni voin vain sanoa, että tämä on Anten luvalla tehty ja pakkokeino hääkuumeeni kanavoimiseksi. En tahdo jankuttaa näistä hääintoiluistani Antelle, koska itsekin tiedän kuinka negatiivinen ja ärsyyntynyt olo tulee, kun joku jatkuvasti rankuttaa jostain asiasta. Näin siis meillä säilyy perherauha ja minä saan silti jatkaa haaveiluani. =o)

Ante on kansiotani kurkistanutkin, eikä kumma kyllä sen kummemmin asiasta irvinyt. Hän vain vähän hymähteli, mutta minut jo niin hyvin, että arvaa tämän pikkukansion pelastavan hänet monelta jankutukselta.

Tässä teillekin kuvia kansiostani, ensin ulkokansi ja sitten sisäkansi:

1270687.jpg

1270690.jpg

Ja kaipa huomasittekin jo kansiotakin koskevan teeman:

1270688.jpg

Olen järjestänyt kansion sisällön kategorioihin, mukana tällä hetkellä:

1.       Vieraat<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

2.       Paikka

3.       Ruoka ja juoma

4.       Pukeutuminen

5.       Hiukset ja meikki

6.       Kutsut ym. askartelut sekä kukat ja koristeet

Näiden lisäksi kansion lopussa on jo nimettyina kategorioina "Häiden jälkeen" ja "Budjetti". Yllä luetelluista kategorioista energiani on näin alkuintoilussa suuntautunut lähinnä paikkaan, kukkiin ja koristeisiin, hiuksiin ja meikkiin sekä erityisesti (ja luonnollisesti) pukeutumiseen. Seuraavissa postauksissa pääsettekin mukaan kurkistamaan kansion sisältöön.