Kauan asian kanssa jahkattiin, mutta viimein päätöskin saatiin tehtyä; Meillä on hyvä ja edullinen pitopalvelu varattu häihin! Kahden pitopalvelun välillä tanssittiin, mutta lopulta budjetin kannalta parempi (lue: halvempi) veti pidemmän korren. Kyseessä on kuitenkin hyväksi havaittu pitopalvelu, eli mihinkään sekundaan emme joudu tyytymään. Mutta selittelyistä asiaan: Hääpäivänämme meitä kestitsee pitopalvelu Pito-Kalaasi!

Menumietinnän on vielä kesken, mutta saimme heiltä hyvän tarjouksen, jonka pohjalta lähdetään hahmottelemaan herkullista hääateriaa. Se on tiedossa, että meille tulee noutopöytä eikä pöytiin tarjoilua. Sopii paremmin tyyliimme ja siihen rentoon tunnelmaan, minkä tahdomme häihin luoda. Lisäksi näin sulhokin saa varmasti kupunsa täyteen - Hän saa vieläkin kuulla siitä, kun eräissä häissä santsasi neljä (4) kertaa! *naur*

Keväämmällä sovitaan Pito-Kalaasin väen kanssa tapaaminen, jolloin mennään sopimaan menusta ja nähdään heidän taidonnäytteitään (ainakin kuvia heidän järjestämistään tarjoiluista mutta toivottavasti myös saadaan maistaa jotain herkkuja). Silloin sovitaan myös, mitä kaikkea muuta tarvitsemme heiltä. Tällä hetkellä puutelistalla ovat ainakin viinitelineet, boolimaljat sekä viini- ja muut aromilasit. Onneksi ei tarvitse kaikkia noita ostaa, vaan saamme heiltä kohtuuhintaan vuokrata tarpeellisia välineitä.

Ja jälleen ollaan askeleen lähempänä kaiken toteutumista! *hih*