Koko ajan selkiytyy mielessäni kuva omasta häälookistani. Meikistä olen jo melkolailla 100% varma, että tällaista tyyliä haetaan:

1600390.jpg

Näyttää hyvin samankaltaiselta, kuin aiemmin postaamani meikkihaavekuva, mutta tämä kuva on mielestäni vielä vaikuttavampi. Mielestäni yllä oleva kuva on todella hätkähdyttävän kaunis!

Hiuksien osalta onkin vielä useampi kampauslook jäljellä, joista en aivan osaa päättää. Mutta onneksi kaikki edustavat samaa tyyliä (kampauksen pääpaino niskassa) joten eiköhän hyvä kampaaja pystyisi seuraavista kuvista soveltamaan juuri minulle sopivan hääkampauksen.

Ehdoton tämän hetken suosikkini:

1600237.jpg

Muita kauniita:

1600240.jpg

1600243.jpg

1600245.jpg

1600242.jpg

Mutta... Kävisiköhän hääkampaukseen "tavallinen" hiuspanta. Aiemmin jo kerroin, että minulla on hiuspanta tismalleen samaa kuosia kuin häälaukkuni ja -kenkäni. Yhä enemmän houkuttaa ajatus käyttää juuri tuota pantaa hääpäivänä. Olisi niin kaunis setti yhdessä! Kaksi asiaa tässä vain mietityttää:

1. Olisiko kyseinen panta liian arkinen hääpäivänä? Latistaisiko se häälookiani ja vähentäisi juhlavuutta?

2. Miten pannan voisi kiinnittää kampaukseen? En nimittäin voi pitää sitä normaalisti, kuten en mitään muutakaan pantaa. Kaikki hiuspannat alkavat jo muutaman tunnin päästä painamaan ja puristamaan kovasti, aiheuttaen kipua ja lopulta myös päänsärkyä. Ja ei, pantani eivät ole liian pieniä tai tiukkoja, pääkoppani ei vain suostu hyväksymään niitä. (Vaikka käytänkin niitä silti aina silloin tällöin *kih*) Eli onnistuisikohan pannan kiinnitys jotenkin muuten? Eikä olisi väliksi vaikka pantaa vääntelisi eikä sitä voisi enää muulloin käyttää. Jotain tämmöistä mielessäni hahmottelin:

1600369.jpg

 

Mitä sinussa herättää nämä häälook-suunnitelmat?