Esittelin Antelle kokoamani kampauskollaasit ja kyselin mielipiteitä moisista malleista. Yllättäen Ante tuntui mielellään katselevan kuvia ja jopa sanoi vahvojakin mielipiteitä. Valitettavasti vain nuo mielipiteet olivat osittain aika erilaisia kuin omani! *naur* Vai olivatkohan sittenkään?

Ante mieltyi kovasti niskanutturoihin, jotka olivatkin oma alkusuosikkini. Korkealle nostettuihin nutturoihin Ante ei oikein mieltynyt, mutta kaikista suurin kauhistus hänelle olivat kaksoisnutturat - omat tämän hetken suosikkini! Jos ihan totta puhutaan, Ante nauroi nähdessään kaksoinutturakuvat eikä ollenkaan voinut käsittää moisia häkkyröitä. Noh, annetaan se hänelle anteeksi, Ante nyt ei muutenkaan ratsasta muodin aallon harjalla. Muun muassa bolerot ovat hänen mielestään täysin hyödyttämiä kapistuksia. *wirn*

Olen varma, että hääpäivänä olisin Anten mielestä kaunis missä tahansa kampauksessa, mutta olisihan se mukava huomioida hänen ajatuksiaan omassa häälookissanikin. Eilen sitten törmäsinkin netissä tähän kuvaan:

1837390.jpg

Ehkä vielä hieman alemmas tiputettuna?

Voisiko tuon tyylinen olla hyvä kompromissi sulhon niskanutturasuosikille ja omalle haaveelleni kaksoinutturasta? Sopisiko tuo pukuuni ja muihin asusteihin?