Kuten ennen lomareissuani malttamattomana paljastin, ostin kuun alussa hääpuvun. Minun hääpukuni. Minun kauniin hääpukuni. Tässä kuvia toisesta sovituksesta:

Kokonaisuus kenkien kera paljastaa, että helma olisi pitkänäkin nyt jo aika sopiva minulle:

1748205.jpg

Ja kengät sopivat muutenkin todella hyvin pukuun:

1748201.jpg

Kuten myös koruni:

1748196.jpg

Enkä enää haikaile pitsiboleroa, sen sijasta yksinkertainen bolero tai pelkkä huntukin saattaisi riittää:

1748198.jpg

Ja tässä mallausta lyhyestä helmasta (joka tosin pussittaa runsaan kangasmäärän vuoksi, älkäätten siis tuijottako sitä):

1748202.jpg

Mielestäni puku näyttää jotenkin pirteämmältä lyhyenä. Itse ainakin ihastuin! Aivan noin lyhyeksi helmaa en kuitenkaan tahdo kuin mallauksessamme, mutta kenties puku olisi onnistunut puolisääreen ulottuvanakin? Tai nilkat paljastavana? Tai edestä lyhyempänä ja takaa pidempänä? Mitä mieltä sinä olet kuvan perusteella puvusta lyhyenä?

Kesälomareissumme alkoi visiitillä vanhempieni luokse, ja samalla vein myös hääpukuni sinne säilytykseen. Tunnen itseni; Jos hääpuku roikkuisi täällä kotonamme, en malttaisi käydä sitä ihailemassa ja hiplailemassa. Näin hääpuku on turvassa tahmaisilta käpäliltäni! *wirn* Lisäksi näin Ante ei voi vahingossakaan pääse näkemään pukua. Pienessä kaksiossamme puvun piilotteleminen olisikin ollut liki mahdotonta. Mutta nyt puku on minun, ja puku on turvassa. Ihanaa!

 

Psst, olen tehnyt uuden kuvallisen koostesivun tähän astisista suunnitelmista tänne.