Tänään olemme olleet tasan vuoden naimisissa. Tähän aikaan hääjuhlassamme oli ilo ylimmillään ja tanssit parhaimmassa vauhdissa. Päivän viralliset osuudet oli jo hoidettu, ja rento iltajuhla tanssitti meitä sekä vieraitamme vauhdikkaasti. Tunnelma oli mahtava, sekä meidän että vieraidemme mielestä. Muun muassa siskokaasoni että jokunen ystävä on maininnut, että voitaisiin toistekin pitää niin hyvät bileet! =oD Aivan ei finassit riitä pitämään sellaisia juhlia vuosittain, mutta ehdottomasti laitamme tämän idean talteen. Saa nähdä jos vielä joskus pistäisimme kinkerit pystyyn jonain hääpäivänämme.

Tänä vuonna juhlistimme ensimmäistä hääpäiväämme aivan kaksin.  Itse asiassa juhlimme jo eilen, ettei tarvinnut ajatella aikaista aamuherätystä. Kävimme ostamassa päivällä keskustasta herkkuja. Iltapäivällä suuntasimme rannalle kavereiden kanssa ottamaan meistä hääpäiväkuvia muistoksi. Illalla suuntasimme tunnelmalliseen ravintolaan, sekä illan päätteeksi sieltä penthouse-saunakabinettiin ja kattoterassi-poreammepaljuun. Ei olisi voinut olla täydellisempää! <3 Tänään olemme ottaneet vain rennosti ja hempeilleet.

1281291536_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Lisää kuvia eilisestä kuvaussessiosta ja ensimmäisen hääpäivän asuistamme sekä juhlintapaikoista saatte hieman myöhemmin. Täytyy sanoa, että jos olisimme/olisin halunnut mennä naimisiin aivan kaksin, maistraatissa, ja juhlistaa sitä pelkästään keskenämme, olisin halunnut juuri eilisen kaltaisen päivän siihen. Asua, kampausta, tunnelmaa, ja illan päättänyttä saunaa myöten. Mutta näistä siis lisää ensi viikolla. Stay tuned! =o)