Viime viikonloppuna edistyikin hääsuunnitelmat ihan kivasti. Ensimmäisenä voisin paljastaa, että kävin koemeikissä! Häämeikkaajakseni suostui ihanasta muotiblogistaan tunnettu Nelliina. Olihan tämä ihan hyvissä ajoin, mutta tahdottiin erinäisistä syistä sopia se näin. Alkuun minua vähän jännitti (pelotti), koska olen hyvin tarkka kasvoistani ja meikeistäni. Vaikka nyt itse sanonkin, niin osaan meikata hyvin, kenties jopa riittävän hyvin että tekisin itse oman häämeikkini. En kuitenkaan tahdo meikata häämeikkiäni, koska pelkään että jokin menisi vikaan (hui kamala jos vaikka tulisi vinot rajaukset..! *wirn*) ja saisin hermoromahduksen. Joten mieluusti jätän tuon jännityksen väliin ja luotan itseni ammattilaisen vakaisiin käsiin. Ja tällaisia tuloksia niillä jo pelkkään koemeikkiinkin sai:

Olen aivan innoissani tuosta meikistä! Se tosin oli luonnossa vielä hieman tummempi sellainen violettisävyinen smoky eyes -meikki, mutta kyllä noista kuvista jo käsitystä saa. Meikistä tuli juuri toiveideni mukainen; Nude meikit joutaa romukoppaan tämän morsiamen hääpäivänä! *naur*

Smoky pic from my lovely smoky eyes (hehheh)

Ja mikä ihaninta: Meillä synkkasi Nelliinan kanssa todella hyvin näissä meikkimietteissä ja sain (yllättäviä sekä todella silmiä avaavia) vinkkejä ihonhoitoonkin. Olen siis siinäkin mielessä hyvin tyytyväinen, että sain juuri hänet meikkaajakseni!

Meikistä tuli myös yllättävän kestävä ilman mitää poppaskonsteja. Tässä nassuni n. 8 tunnin jälkeen:

Hieman kiiltoa mutta ei sen enempää kuin kasvoissani normaalistikaan työpäivän ööh... itse asiassa puolivälissä...

Kommentteja? Parannusideoita? Kaikki jälleen tervetulleita. =o)