Hääteemasta olen aiemmin jo maininnut ihastuttavat perhoset. Näiden luoman pienen sivuteeman lisäksi pääteemaksi olen suunnitellut yksinkertaisesti väriä. Itseäni miellyttävät esimerkiksi seuraavat yhdistelmät:

silver + pearl + blush

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

brown + blush / robin´s egg + silver

 

silver + lilac + lime

 

silver + robin´s egg + blush

 

Osasta noista tiedän jo, etteivät ne Antea miellytä eikä hän tule niitä hyväksymään. Sen sijaan Häämessuilla käytyjen keskustelujen rivien väleistä saatoin poimia melkein hyväksynnän ellei peräti innostuksen seuraavaan yhdistelmään

:

 

silver/white

+ turquoise

+ lavender/lilac

 

Ante innostui eräästä sinisestä pöytäkattauksesta erittäin kovasti, mutta itse en siitä pitannut. Kyseinen sininen oli sellainen baby blue, ja koko kattauksesta tulikin mieleeni vauvakutsut eivätkä häät. Ainoa nätti väri kattauksessa oli eräs haalean turkoosi yksityiskohta. Ante vain ei millään tahtonut ymmärtää, miksi pidin siitä siniturkoosista mutten kattauksen muusta vaaleansinisestä. Puuh, yritäpä selittää vivahde-eroja miehelle, joka ei ole koskaan moisilla päätään vaivannut eikä huomaa tuollaisia ollenkaan

.

 

Minun mielestäni turkoosin seuraksi kävisi kauniisti vaaleahko laventeli tai liila. (Tämän värisiähän perhosiakin olen jo löytänyt... *hih*) Violetti on muutenkin värinä lähellä sydäntäni - sen huomaa niin vaatetuksestani, meikeistäni kuin koruistanikin - joten se tekisi häistämme erityiset juuri minun näköiseni. Siinäpä sitten olisikin hääteemana Anten väri (siniturkoosi) ja minun värini (violetin joku sävy), jolloin voisimme molemmat olla tyytyväisiä. Toivottavasti?

 

Tässä vielä kansioon kokoamani mahdollinen "värikartta" malliksi:

 

1270681.jpg

 

Edit 18:17

Siis nuo teemavärit toteutuisivat ja toistuisivat koristeissa, mutta laajat kokonaisuudet kuten pöytäliinat ja astiat olisivat kaikki valkoisia. Näin väritys säilyisi raikkaana eikä turhan kirjavana.