Toinen pikakirjoitus kuulumisista, ensimmäinen postaukseni Rouvana. Eilinen päivä meni todella upeasti, ei olisi voinut olla täydellisempää! <3 Perjantaina tuli muutama viime hetken muutos ja pieniä jännityksen hetkiä, mutta hääpäivänä saimme vain liihotella täydellisen päivän läpi onnellisina. Kirkossa meitä molempia jännitti todella paljon. Siis TODELLA paljon! Mutta se oli vain hyvää jännitystä, ja siitä kun  selvittiin, meni loppupäivä omalla painollaan. Kaikki sujui loistavasti, ruoka oli todella maittavaa, ohjelma oli hauskaa, ja bändi oli itse mahtavuus. Pojat soittivat 1,5h yli sovitun vieläpä! =oD

Päivällä meno oli rennon rauhallista seurustelua, mutta illalla hääjuhlamme kääntyi todellisiksi Bileiksi. Kaikki kummeista vanhempiin  rokkasivat antaumuksella, ja sekä morsian että sulhanen tanssivat hiki hatussa ja tanssittajia riitti. Oli niin ihanaa ja kaikki viihtyivät loistavasti! Suuri kiitos päivän sujuvuudesta ihanille kaasoille ja bestmaneille, kruunasitte koko päivän. Monet monet sukulaiset ja ystävät yhtä lailla kehuivat juhlia aivan sydämensä pohjasta.

Nyt onnellinen Rouva siirtyy vielä yhdeksi yöksi romantisoimaan tuoreen Aviomiehen kanssa. Menemme siis Aulangon kylpylään. Tarkempaa selostusta tiedossa joskus ensi viikolla. I'll be back..! ;o)

 

PS. Mä olen NIIN Onnellinen!! Voiko näin suurta tunnetta ollakaan? Ei riitä sanat kertomaan. <3