Olen viimeiset pari viikkoa metsästänyt Täydellisiä Hääkynsiä. Kynteni ovat eräs parhaimpia puolia. Vaikka liikakiloja on kertynyt ja allit röllöttää, ovat ranteeni ja sormeni onneksi pitkät ja kapeat sekä kynteni vahvat ja pitkät. Siispä tahdon tätä korostaa hääpäivänäkin, ja tahdon ammattilaiselta apua. Hankin joko akryyli- tai geelivahvisteet (itselleni ei väliä kummat, riippuu siis tekijästä) ja niihin ihanan manikyyrin. Aikaisemmin pohdin mm. tällaisia elegantteja liukuvärjättyjä, mutta eräs tekijävaihtoehto kertoi, että hän ainakaan ei voi sellaisia toteuttaa. Todennäköisesti tuollainen efekti tehdään nimittäin jotenkin koneella/ruiskulla.

Mutta nou hätä! Netin ihmeellisestä maailmasta löytyy monia, monia ihania kynsikuvia. Itse asiassa kävi onni onnettomuudessa, koska tämän tekijän huomautuksen jälkeen olenkin kokonaan hyljännyt nuo nyt niin laimean näköiset liukuvärjätyt versiot, ja olen ihastunut aivan täysillä näihin:

1245756380_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 1245757198_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Todella ihana manikyyri mielestäni! Ihana tuo kärkien kimaltava valkoinen, oikea bling bling -lakka tälle bling bling -morsiamelle! *naur* Silti tuo ei mene överiksi, vaan on selkeä ja elegantti, ja kauempaa ei näytä liian glitteriltä nuo kynnet. Ainoa mitä voisin muuttaa, on tuo kuvio. Todennäköisesti tahtoisin kukkien tilalle tyyliteltyjä perhosia noiden kiemuroiden kanssa, mutta se ei liene mikään ongelma. Ja mikä ihaninta: Näytin viikonloppuna sulholle muutamia kynsikuvia, ja tämä oli hänenkin aivan ehdoton suosikkinsa! =oD