...että mitä noihin kuohuviinilaseihin voisi kaivertaa? Ante esitti toivomuksen (lue: puuskaisi heti ensimmäisenä painokkaasti) että ei ainakaan perhosia. Raukkaparka varmaan pelkää uppoavansa imelään huttuun hääpäivänä kaikkien perhosten keskellä! *naur* Toivottavasti saadaan kaasojen kanssa tehtyä kauniit koristeet sortumatta ylilyönteihin ja liialliseen imelyyteen.

Eniveis, heitin Antelle sitten ajatuksen, että entäpä jos noihin laseihin kaiverruttaisikin jotain kissamaista? Kenties jopa meidän rakkaiden karvaisten lasten (lue: kissojen) portretit? Sehän Annen Lasipuodilta myös onnistuisi, kuten edellisessä postauksessa kuvakin todistaa. Antekin tuntui paljon, paljon myötämielisemmältä tuolle idealle.

Tosin, enhän olisi nainen enkä mikään, jos en heti muuttaisi mieltäni. Tätä ideaa en ole hää-ähkyiselle sulhoarmaalleni vielä edes esitellyt, mutta keksin (mielestäni loistavan) kultaisen keskitien: Morsiusmaljoihimme kaiverrus jossa on sekä kissa että perhonen. Kas näin:

Tyyliteltyä:

Oikeankaltaista:

Söpöä:

Suosikkini, mutta siten että tekisi tuosta kissasta oikeamman näköisen eikä piirrettyä:

Ante heitti myös vitsillä näitä kuohuviinilaseja pohtiessamme, että entäpä jos otettaisiinkin tuopit? Enkä minä olisi oma itseni ollenkaan, jos en heti yli-innostuisi ja himoitsisi aina vain lisää! *hihi* Tahtoo sanoa, että jos kaiverrettaisiinkin häälaseihimme tosiaan tuollainen kissa&perhonen, niin sittenhän voitaisiin tilata tuopit omien kissakultiemme kuvilla. Tätäkään ideaa (höyryämistä) en ole vielä tohtinyt miehelle ehdottaa, enkä ole varma että ehdotankokaan, koska nuo tuopithan olisivat vallan mainio huomenlahja miehelle!

Mitä olet mieltä näistä suunnitelmista ja/tai yllä olevista kuvista kaiverruksena? Olenko (taas) innostunut liikaa ja vetämässä överiksi?