...on hääpukubisnes. Löytyy kyllä mitä erilaisempia ratkaisuja ja näkemäni mukaan miltei mitä tahansa, mitä keksiä saattaa. Tässä on nyt vain se ongelma, että alkaa kyseenalaistaa omia jo muka-suht-selkeitä valintoja. Jossittelu on kyllä kaksiteräinen miekka; Toisaalta on ihanaa miettiä  ja selailla vaihtoehtoja, toisaalta tuntuu että ei tästä paljoudesta pysty koskaan lopullista valintaa tekemään! Tässä edellisen postaukseni teemaa jatkaen uusia tuulia hääpukumietintöihini.

Jasmine Bridal - unelmieni hääpukulinja?

Hempeää pitsiä yläosassa ja kaunis satiininauha uumalla:

1491194.jpg

Olkaimettomat yläosat ovat niin kauniita, mutta mutta... Itselläni on ollut kaksikin juhlapukua, joissa on ollut olkaimeton, korsettimainen yläosa. Ja pelkäsin kumpaakin käyttäessäni! Molempien alla minulla oli rintsikat ja molemmat puvut oli teetetty juuri minulle, mutta silti ne tuntuivat hieman [tanssiessa] valuvan ja myös (muoviset) tukiluut taittuivat ensimmäiset istumisen aikana niin, ettei korsetti enää ollut sen jälkeen yhtä kaunis ja tyköistuva kuin tarkoitus oli. Tämän vuoksi hieman pelkään täysin olkaimetonta pukua; En tahdo hääpäivänäni huolehtimaan puvustani tippaakaan!

Halterneck-ratkaisut ovat myös kauniita, mutta mutta... Itselläni on toimistotyöntekijöille niin tuttu "karhun kyhmy" niskassa (osteopaattini mukaan virallinen termi on "lesken patti"). Tämä kyhmy ei onneksi vielä juurikaan näy päälle päin, mutta aiheuttaa itselleni aika ajoin hurmaavia niska- ja pääkipuja. Ja miten tämä liittyy halterneck-hääpukuihin? Olen huomannut, että käyttäessäni halternecktoppeja ja erityisesti -rintsikoita, niskani kipeytyy jo muutamassa tunnissa. Se ei siis vain kestä moista (eli todennäköisesti juuri rintsikoiden kautta tulevaa krhm hyvin muotoutuneen etuosastoni voluumia). Koska olkaimettomat rintsikat ovat mielestäni yhtä tyhjän kanssa eivätkä tue juuri ollenkaan, sen kun vain valuvat, ei niistäkään löydy ratkaisua.

Mitä siis tekisi morsio, joka ei tahdo hihoja tai leveitä olkaimia pukuunsa, mutta joka pelkää stressaavansa itsensä kuoliaaksi olkaimettomassa tai halterneckpuvussa ja pilaavansa siten hääpäivänsä? Apua!

Olisiko tässä vaihtoehtoa?

1491225.jpg

1491210.jpg

Hentoista, ilmavaa kangasta, jonka alle saisi piiloon rintsikan olkaimet? Kangaskaistaleet eivät menisi halternecktyyliin niskan takaa, vaan menisivät selästä ristiin, jolloin rintsikoihinkin kävisivät selästä ristiin menevät olkaimet. Miltä kuulostaa??

Mutta miksi silti palaan aina vain ihailemaan pitsiboleroita?

1491223.jpg

Mielestäni kuitenkin se on joko tai, kangaskaistaleet tai bolero. Molempien kanssa tulisi jo liikaa hässäkkää yläosaan. Bolero kuitenkin ehkä enemmän miellyttäisi silmää... Mutta tuo ritsikka ja valumisongelma... Entäpä pitsiboleron kanssa periaatteessa olkaimeton yläosa, mutta rintsikoissa silti selästä ristiin menevät olkaimet (puvun väriset, luonnollisesti)? Saisikohan sen näyttämään siltä, että ne olkaimet olisi puvun olkaimet eikä rintsikoiden? APUA! Mielikpiteitä ja neuvoja kaivataan!