Joulun lähestyessä on jälleen aika tuskailla, mitä hankkia joululahjaksi miehelle, joka ilmoittaa ettei mitään tarvitse, eikä ollenkaan tajua konseptia "haluta". Meillä mies siis aina Tarvitsee jotain, ei koskaan halua eikä suostu luettelemaan mitään mitä mahdollisesti saattaisi haluta. (Itsehän aina keksin vaikka sun mitä, mitä haluaisin. Ja osaan myös perustella mistä tahansa haluamastani, miksi Tarvitsen sen. Että näin taas Mars ja Venus kohtaa ja silleen. ;o)

Rakastan lahjoa lähimmäisiäni ja yleensä nautin myös lahjojen ideoimisesta ja hoksaamisesta. Mies on (rakkaan isäni ohella) ainoa poikkeus, joka tahtoo tuottaa päänvaivaa. Juuri Hänelle kun tahtoisin aina ihanimmat lahjat hankkia! Tänä vuonna pukki kantaa kullalleni mm. sarjakuva-albumin ja uuden lompakon hajonneen tilalle (note-to-self: jälkimmäinen vielä ostamatta), sekä taulun. Eikä minkä tahansa taulun, vaan kollaasitaulun naiseuden kauneudesta. Eli netissä teettämäni taulun (oikealle canvaspohjalle) kollaasina kolmesta huomenlahjakuvastani! Taulussa ei nähdä minua kokonaan, vaan vain mustavalkoisia häivähdyksiä ja esim. selänkaari.

Jotakuinkin näin:

1258976649_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Okei, yhdessä kuvassa näkyy sivuprofiilini, eli sinänsä on siinä ja siinä tahdonko meillä vierailevien ystävien ja sukulaisien näkevän taulun... Muutoin mielestäni varsin sensuelli ja onnistunut joululahja, joka kyllä oivallisesti ansaitsee paikkansa makuuhuoneemme seinällä. Teki melkein mieli tilata lisääkin! *naur* Mahdottoman terapeuttista oppia näin rakastamaan omaa vähemmän-jos-enemmänkin-epätäydellistä kroppaansa. =oD