Edellisessä postauksessa pääosassa olivat kampaukset, ja tässä aion esitellä millaista korua tai kaunistusta tahtoisin kampaukseen. Aiemmin olen jo pohtinut, voisinko laittaa hääkampaukseeni jo omistamani pannan, joka on samaa kuosia häälaukkuni ja -kenkieni kanssa. Tuo panta olisi todella ihanaa laittaa, ja sen tahdonkin jos vain kampaajan kanssa keksitää miten. En nimittäin voi pitää mitään hiuspantoja normaalisti, kun ne alkavat jo parin tunnin päästä puristaa ja aiheuttaa kirjaimellisesti päänsärkyä. Panta täytyisi siis laittaa jotenkin muuten, ja olisin kyllä valmis pantaa vääntelemäänkin. Tällaisen pantasuunnitelman olen täällä aiemmin esitellyt:

1600369.jpg

Mikäli pannan laittaminen ei onnistu, tahtoisin mieluiten kampamaisen hiuskorun. En tiaraa, vaan mieluusti kampauksessa epäsymmetrisesti asetellun korun. Tähän malliin:

1803616.jpg

Tosin olen kuullut, että tuollaiset korut (tai erityisesti kammat) ovat nykyään aika harvinaisia. Nettikaupoista saattaa löytyä, mutta livenä tuollaista kysyessäni eräässäkin alan liikkeessä, myyjä sanoi ettei niitä ole kaupan koska ovat niin vanhanaikaisia. Höh. Noh, onneksi on kauniita ja näyttäviä pinnejäkin olemassa, mutta tuolloinkin tahtoisin ne aseteltavan kampaukseen ikäänkuin yhdeksi kokonaisuudeksi (enkä ripoteltavan ympäri päätä ja kampausta), tähän malliin:

1803618.jpg

Sain myös vinkin eräästä sivustosta, missä myydään mm. ihania perhoskoruja. Nämä koppasivat ensimmäisenä mielenkiintoni:

Ihanuuksia ja valinnan vaikeus:

1803588.jpg

Turkoosi kutkuttaisi ja sopisi teemaan sekä varakenkiini, mutta kollegani tyrmäsi ettei se sovi pukuuni.

Alimmaisessa helmipinnissä on helmen ympärillä Swarovskin perhoskristalleja, siinähän tulisi kaksi kärpästä yhdellä iskulla: perhosteema ja yhteensopivuus hääkoruihini.

 

Mitä mieltä olette ylläolevista koruista hääkampaukseeni? Entä kumpi ylipäätään olisi parempi: panta vai koru?

 

Muoks. 8.8.: Osaisiko joku sanoa, mikä on tämän "kamman" virallinen nimi tai termi?

1804052.jpg

Tämän mallista siis tarkoitin tuossa yllä, postauksen kuvakollaasissa 1, eikä tämä ole tiarakampa vaan jokin muu. Mutta mikä?