Paljon olisi juttua kerrottavana, sivupalkissa mainittujen tulevien aiheiden lisäksi mm. serveteistä tehdyn reklamaation vastauksesta sekä häämatkaa varten uusituista kynsistä. Valitettavasti aikarajoite puskee vastaan, ja joudun ehkä palaamaan kaikkiin näihin asioihin vasta häämatkan jälkeen. Kiirettä pitää töissä saada hommat valmiiksi tänään, illalla pitäisi vielä pestä pyykkiä ja pakata, huomenna menee koko päivä (ja puoli yötäkin) sukulaisen häissä, ja sunnuntaiaamuna varhain starttaammekin kohti häämatkaa.

Ilolla karistan kiireiset työviikot harteiltani, unohdan syksyn harmauden ja haaveilen vain auringosta! Ensimmäinen matkamme avioparina, eikä voisi kyllä tulla parempaan saumaan. Kyllä, on kiire molemmilla ja deadlinet jos toisetkin painavat päälle, mutta niistä viis - tai juuri niiden takia kaipaakin nyt hengähdystaukoa. Hetken näytti tosin jo siltä, että jotain velvollisuuksia pitäisi hoitaa netin välityksellä Kreikastakin, mutta Mies pisti kovan kovaa vastaan ja sai taottua järkeä. Deadline siirtyi tämän osalta häämatkan jälkeiselle maanantaille. Tiukkaa siis tekee, mutta olemme molemmat päättäneet unohtaa kaikki kiireet ja harmaan puurtamisen matkan ajaksi. Häämatka on pyhitetty vain meille kahdelle, kruunaamaan avioliittomme sinetin. <3

Blogi siis hiljenee nyt reiluksi viikoksi. Palaamme häämatkalta sunnuntai-iltana 20.9., joten seuraava päivitys lienee tiedossa vasta sitä seuraavalla viikolla. Tuore vaimo kuittaa, näihin tunnelmiin ja haaveisiin:

 1252643828_img-d41d8cd98f00b204e9800998e